avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate gabyz27

Activitate gabyz27

Buna ziua,

Am participat la un concurs de angajare organizat de DGRFPB din cadrul ANAF.

Am candidat pt un post de REFERENT DEBUTANT serviciul evidenta pe platitori.
Acest post , conform Legii 188/1999, ART. 9 , este incadrat in Clasa a 3-a, functie pentru care se cer studii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat.
In acelasi timp, a fost organizat un concurs pentru postul de INSPECTOR DEBUTANT, CLASA 1 , pentru care se cer studii superioare de licenta absolvite cu diploma.

Nelamurirea mea este ca au fost persoane care au concurat pentru ambele posturi. Este legal sa dai voie unei persoane cu studii superioare, ce se incadreaza in CLASA a 2-a , sa candideze pentru un post din CLASA a 3-a , unde se cer studii medii si liceale ?

Ce se va intampla cu acel candidat, dupa ce va fi numit in functie? Va urca direct in clasa 2-a, avand studii superioare?

Ce pot face in cazul acesta ? Am sanse de a rezolva ceva daca fac o reclamatie la ANFP ?
Buna ziua,

Imi puteti explica va rog, ce inseamna Referent II - IA , in cadrul ministerului de interne ?

In cazul in care cunoasteti , ce salariu de baza ar fi pentru un debutant ?
Buna ziua . In Ferbruarie 2013 am luat o amenda pentru tulburarea linistii publice , am contestat-o si am castigat-o la judecatorie . Acum politia capitalei a facut apel la tribunal . Ce ar trebui sa scriu in intampinare ?
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
Iar din 20 de insi cati eram decat noua ne-a dat amenda si baiatului acela avertisment ! Nu m-am luat in gura cu ei nimic ...
Noi nu facusem nimic . Nu am tipat doar am baut cateva beri si o luam spre casa . Dar era trecut de ora 17. Intre orele 17-22 parca numai era ora de liniste .
Tin sa anunt ca nu am nici un antecedent !
Buna ziua ! Am si eu o problema :
Pe 02.02.2013 prietenii mei au fost la un meci de handbal sa sustina echipa favorita , eu am ajuns mai tarziu cand se terminase meciul si ne-am dus la ziua unei fete sa ne dea de baut intr-un parculet pe la ora 18:00 am plecat cu totii spre casa la vreo 100 m apar 2 masini de politie si ne iau datele fiecarui in parte ( ei spunand doar pentru controlul de rutina ) ajungem cu totii acasa . Pe 14.02 unul din prietenii mei primeste o amenda de 200 lei pentru tulburarea linistii publice iar altul avertisment , la randul meu primesc si eu pe 19.02 de 400 lei ( el este major , eu minor )
[IMG][ link extern ] ]
In ea scrie : aflandu-se pe str prunaru nr 8 impreuna cu mai multi prieteni a deranjat linistea locatarilor din bloc prin probagarea de strigate si larma reprezentand scandari pentru sustinerea echipei de handbal .... !
Faptele comise sunt prevazute de articolul : 3 pct 25" din 61/91R
La martori scrie : locuitorii din bloc refuza calitatea de martor .
Contravenientul poate face plangere impotriva procesului verbal de constatare in 15 zile de la comunicarea procesului verbal.
Acesta se depune la unitatea de unde face parte agentul constatator !
iar la plata in 48 de ore e trasa linie
Tin sa anunt ca nu am semnat !

Au voie sa dea unuia amenda 200 si celoralti 400 si avertisment ?
Ce trebuie sa fac ca sa fac contestatie si ma costa ceva ?
Am sanse sa castig contestatia daca nu sunt martori si era ora 18.00 ?