avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel la tribunal !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel la tribunal !

Buna ziua . In Ferbruarie 2013 am luat o amenda pentru tulburarea linistii publice , am contestat-o si am castigat-o la judecatorie . Acum politia capitalei a facut apel la tribunal . Ce ar trebui sa scriu in intampinare ?
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
Intampinarea reprezinta mijlocul prin care dvs. raspundeti la apel. Formulati aparari pentru fiecare capat de cerere si solicitati respingerea apelului si mentinerea sentintei civile de la fond ca temeinica si legala, cu sau fara cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare recurs ionutfilip ionutfilip care ma puteti ajuta cu o cerere de intampinare . am avut proces cu politia pentru suspendarea permisului de conducere prin care am castigat dupa care politia ... (vezi toată discuția)
Apel hotărâre civilă DanRms DanRms Bună ziua, Anul trecut în urma contestației împotriva unui proces verbal de contravenție încheiat de către un reprezentant RATB am avut câștig de ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare apel ErYou ErYou Buna seara Politia a făcut apel împotriva sentinței civile date de judecătorie, precum ca sa schimbe sentința si sa anuleze plângere făcută de mine ... (vezi toată discuția)