avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate Florian_topo

Activitate Florian_topo

Buna ziua, trec direct la subiect, o societate comerciala care este inregistrata in registrul intracomunitar doreste sa achizitioneze de la un producator din Romania curele de piele care ulterior sa le vanda la o s.c. din Olanda.
Ce acte trebuie aceasta societate sa primeasca de la producator si ce acte mai trebuie sa intocmeasca inaintea vanzarii catre s.c. din Olanda?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Autorizati Cod CAEN 6810
Va multumesc inca odata.
Buna ziua. O societate comerciala doreste sa arendeze un teren, codul caen principal al societati este 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii si printre secundare e inclus si 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing. Acest cod caen secundar corespunde activitatii de arendare? Daca nu care ar fi codul caen corespunzator arendari? Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Autorizati Cod CAEN 6810
Multumesc pentru promptitudine si pentru informatie.
Am omis sa intreb daca administratorul societatii ar avea nevoie de un certificat de absolvire a unui curs de specialitate (ex. cazul agentiilor imobiliare, curs agent imobiliar).
Multumesc anticipat!
Buna , doresc sa imi deschid o societate cu obiect de activiatate codCAEN 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii - ca fiind principal . Imi puteti spune ce autorizati trebuie obtinute si de unde, sau unde pot gasi o lista cu acestea pentru societatea ce va fi creata? Cei de la ORC au spus ca nu stiu, sunt umpic nedumerit.
Va multumesc anticipat!