avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizati Cod CAEN 6810
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizati Cod CAEN 6810

Buna , doresc sa imi deschid o societate cu obiect de activiatate codCAEN 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii - ca fiind principal . Imi puteti spune ce autorizati trebuie obtinute si de unde, sau unde pot gasi o lista cu acestea pentru societatea ce va fi creata? Cei de la ORC au spus ca nu stiu, sunt umpic nedumerit.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Florian_topo , utilizator 20:07, 18 Martie 2013
Pentru un astfel de obiect de activitate nu va trebuie autorizatii speciale.
Multumesc pentru promptitudine si pentru informatie.
Am omis sa intreb daca administratorul societatii ar avea nevoie de un certificat de absolvire a unui curs de specialitate (ex. cazul agentiilor imobiliare, curs agent imobiliar).
Multumesc anticipat!
La constituirea unor societati comerciale cu astfel de obiect de activitate nu este nevoie de o asemenea dovada.
Va multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliara 2013 mariusvl mariusvl Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este nevoie sau nu de absolvirea unui curs de specializare in domeniu pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Pentru o agentie imobiliara luizamalasinca luizamalasinca Buna ziua. As dori sa dechid o agentie imobiliara si as dori sa aflu cum pot obtine licenta de functionare si ce alte formalitati mai trebuie indeplinite. Va ... (vezi toată discuția)
Obiect principal de activitate tmihai2 tmihai2 Buna ziua, In urmatoarele zile o sa infiintez o societate cu obiectul principal de activitate 6311(Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si ... (vezi toată discuția)