buna ziua, care este temeiul legal in care pot cere intr un proces aflat in apel o valoare mai mare decat cea stabilita la fond avand in vedere ca sunt intervenient in nume propriu in acest dosar si nu am depus apel
Buna ziua, as dori sa va consult in privinta unui dosar ce se afla in faza procesuala de apel, astfel, obiectul dosarului il constitue actiunea in pretentii formulata de reclamati, asupra achitarii contravalorii partilor sociale obtinute intr-o societate. Am facut cerere de interventie in nume propriu in cadru acestui dosar deoarece am solicitat aceasi contravaloare. In urmatatoarele doua termene s-a stabilit timbrajul cererii si acordarea ajutorului public judiciar fata de aceasta cerere. La al-3-lea termen s-a disjuns cererea mea intr-un dosar separat iar in cadru acestui dosar s-a dat hotarare favorabila reclamantilor
Fata de aceasta hotarare, societatea a depus recurs ce a fost recalificat de catre instanta in apel.
In faza procesuala a apelului am sustinut faptul ca cer sa se administreze proba cu inscrisuri si expertiza motivat de faptul ca contravaloarea reala a acestor parti sociala este de 4 ori mai mare decat cea stabilita de instanta.
Mi s-a admis proba cu inscrisuri pe care le-am depus la dosar, s-a prorogat pronuntarea asupra probei cu expertiza, iar dupa ce am depus inscrisuri doveditoare ale contravalorii reale, societatea a invocat exceptia lipsei calitatii mele procesuale.
Ce temei legal pot invoca asupra acestei exceptii si in ce temei legal pot determina instanta sa dispuna analiza si stabilirea corecta si reala a acestor parti sociale
Precizez faptul ca acest dosar are termen la 17.02 iar dosarul disjuns in care s-a dispus efectuarea unei expertize contabile pentru care am fost convocata in 18.02 are termen la 24.02
Multumesc anticipat
multumesc pentru sfat, din fericire, printre toti avocatii corupti de banii dati de partile adverse, am gasit pe cineva care, dupa cum ati spus, se pricepe si este de partea mea
este vorba de o masa succesorala care a fost analizata intr un dosar de partaj succesoral
partile din acest dosar au fost 4 copii mostenitori si sumele sunt imense
insa pentru ca s au facut o groaza de ilegalitati si acum toti cei care le au facut incearca sa si stearga urmele, s a ajuns la 12 dosare civile, comerciale si penale
ma zbat din rasputeri sa obtin ceea ce detin, de fapt, prin dreptul la mostenire, pe hartie insa in realitate, nu am obtinut nimic concret pana acum
nici avocat nu am pentru ca nu am venit si mi ar trebui 3: unul pe civil, unul pe penal si unul pe comercial si ma lupt in continuare singura
asta este fondul problemei
pentru ca au vazut ca nu am posibilitate financiara decat limitata, din care achit taxele de timbru si inregistrari de opozitii la ORC si alte taxe aferente acestor dosare, toti profita de aceasta situatie
de 7 ani ma lupt si nu am de gand sa renunt insa intreb aici pentru ca primesc sfaturi neinteresate
va multumesc
problema e ca sunt persoana fizica si nu stiu cine ma va lua in seama
pana acum n am avut nici un rezultat .........
un judecator imi saboteaza 3 procese iar cealalta instanta de care vorbesc, de asemeni, nu mi a pus termen la un dosar din aprilie anul trecut desi am achitat taxa de timbru si termenul recomandat era in ianuarie 2014; toate procesele pe care le am pe rolul acestor instante ori se rezolva in parte si asta in 7-8 ani ori raman suspendate ca sa nu trec de ei
Buna ziua
pentru a face plangere unui judecator si instantei in sine, cui trebuie sa ma adresez?
DNA ului sau DIICOTului ; care din cele doua institutii este in masura sa investigheze?
multumesc
imi poate recomanda cineva un avocat de drept penal din suceava?