avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA sau DIICOT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA sau DIICOT

Buna ziua
pentru a face plangere unui judecator si instantei in sine, cui trebuie sa ma adresez?
DNA ului sau DIICOTului ; care din cele doua institutii este in masura sa investigheze?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Josephine31 , utilizator 07:34, 2 Octombrie 2014
Daca sunt fapte de coruptie -DNA-ului trebuie sa va adresati!
Plangere pentru ce sa-i faceti ?

O sesizare se poate face la Inspectia Judiciara din cadrul C.S.M.-ului.
E-mail: ij@csm1909.ro
un judecator imi saboteaza 3 procese iar cealalta instanta de care vorbesc, de asemeni, nu mi a pus termen la un dosar din aprilie anul trecut desi am achitat taxa de timbru si termenul recomandat era in ianuarie 2014; toate procesele pe care le am pe rolul acestor instante ori se rezolva in parte si asta in 7-8 ani ori raman suspendate ca sa nu trec de ei
problema e ca sunt persoana fizica si nu stiu cine ma va lua in seama
pana acum n am avut nici un rezultat .........
Incercati sa depuneti sesizarea la Inspectia Judiciara.

Alte discuții în legătură

Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)
Pot chema un procuror in judecata cu obligatia de a face - sa plateasca cheltuielile de judecata inventate? eusaisapte eusaisapte pot chema un procuror in judecata cu obligatia de a face - sa plateasca cheltuielile de judecata inventate? un \"procuror\" a dispus prin ordonanta ... (vezi toată discuția)
Judecator abuziv Just-drept Just-drept Buna seara, Stimati forumisti, juristi, avocati s.a.m.d., Ce propuneri aveti impotriva unui judecator care cu rea-credinta, da o decizie ... (vezi toată discuția)