Buna ziua
pentru a face plangere unui judecator si instantei in sine, cui trebuie sa ma adresez?
DNA ului sau DIICOTului ; care din cele doua institutii este in masura sa investigheze?
multumesc
este vorba de o masa succesorala care a fost analizata intr un dosar de partaj succesoral
partile din acest dosar au fost 4 copii mostenitori si sumele sunt imense
insa pentru ca s au facut o groaza de ilegalitati si acum toti cei care le au facut incearca sa si stearga urmele, s a ajuns la 12 dosare civile, comerciale si penale
ma zbat din rasputeri sa obtin ceea ce detin, de fapt, prin dreptul la mostenire, pe hartie insa in realitate, nu am obtinut nimic concret pana acum
nici avocat nu am pentru ca nu am venit si mi ar trebui 3: unul pe civil, unul pe penal si unul pe comercial si ma lupt in continuare singura
asta este fondul problemei
pentru ca au vazut ca nu am posibilitate financiara decat limitata, din care achit taxele de timbru si inregistrari de opozitii la ORC si alte taxe aferente acestor dosare, toti profita de aceasta situatie
de 7 ani ma lupt si nu am de gand sa renunt insa intreb aici pentru ca primesc sfaturi neinteresate
va multumesc
Nu va trebuie 3 avocati.
Unul ar fi suficient daca a avut timp sa cunoasca dreptul in tainele sale.
Ati avea nevoie de 3 daca avocatii nu au avut timp de drept...
Pe forum primiti informatii generice.
Nu va poate ajuta nimeni sa castigati procesul examinand cauzele dvs. pe forum mai ales ca sunt foarte multe.
Daca credeti ca exista avocat pe forum care sa va ajute sa castigati procesul doar scriind pe forum va inselati amarnic.
Puteti obtine informatii dar informatiile nu sunt mereu suficiente...
Multi pied procesele desi au dreptate dar pentru ca nu stiu sa se judece.
Nu exista coruptie in aceste cazuri si totul e perfect legal.
multumesc pentru sfat, din fericire, printre toti avocatii corupti de banii dati de partile adverse, am gasit pe cineva care, dupa cum ati spus, se pricepe si este de partea mea