avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere studiu dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere studiu dosar

buna ziua
am nevoie sa studiez un dosar in care nu sunt parte insa are acelasi obiect cu actiunea pe care doresc sa o formulez
cum sa formulez cererea de studiu a dosarului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Josephine31 , utilizator 14:00, 3 Martie 2014
Eu din cate stiu nu se poate
daca nu santeti parte in dosar nu aveti cum sa studiat dosarul .
Daca sedinta de judecata a fost publica aveti posibilitatea sa intrati pe infoChiosc-ul din incinta Judecatoriei/Tribunalului dupa caz si o sa faceti un studiu pe scurt al dosarului.
Alt mod nu exista daca nu sunteti parte.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiere dosar arhiva tribunal crisad crisad Cum procedez pentru a studia un dosar al unei actiuni introduse de catre niste rude cu privire la o revendicare la care as fi avut dreptul sa particip si eu. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu grefierii Mihaela Elena Mihaela Elena Buna ziua! Ca mai tot avocatul care se respecta, mai merg si eu pe la arhivele instantelor. Azi, am fost, la VII - comercial la TMB. Nu mica mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Sunt chemat in instanta , ca parat , intr-un dosar de iesire din indiviziune . As dori sa stiu ce acte sunt depuse la ... (vezi toată discuția)