Buna ziua, ce avize sunt necesare pentru a face comert cu pesticide ?
Nu ma refer la un "magazin de fito-sanitare" ci mai degraba la ceva gen distributie.
Eu voi primi marfa intr-un depozit si apoi o distribui mai departe clientilor la adresele lor.
Buna ziua, am primit o somatie de executare silita in 15 zile pentru neplata unei amenzi de circulatie insa eu sunt intr-un proces in derulare in care am cerut instantei anularea acestei amenzi si de aceea nu am platit-o. Ce pot face in aceasta situatie ? multumesc
Buna ziua, in legatura cu depunerea unei contestatii referitoare la un proces-verbal de contraventie ...se poate obtine certificatul de grefa in aceeasi zi cu depunerea cererii pentru eliberarea acestui act ? sau trebuie sa treaca cel putin o zi pana ajunge dosarul la arhiva ?
Hello, doresc sa particip la o licitatie organizata de ANAF (executari silite) insa vreau sa stiu mai multe detalii despre starea bunului (utilaj) . In anuntul publicat de ANAF nu scrie decat ca se afla in stare buna . Inainte sa sun la numarul lor de telefon as dori sa stiu daca este un drept al meu sa primesc informatii suplimentare despre bunul respectiv sau trebuie sa ma multumesc doar cu informatia "stare buna".
Fiind vorba de o institutie de stat ma astept sa mi se inchida telefonul in nas asa ca vroiam sa ma documentez putin inainte. Multumesc anticipat !
Buna ziua , am urmatoarea speta:
1. teren agricol in arenda de la 140 de proprietari pe care vreau sa il cumpar
2. unii dintre ei sunt decedati asa ca am facut contractul de arenda cu unul din membri familiei decedatului (copii)
3. ca sa pot cumpara terenul de la ei trebuie sa se faca dezbaterea mostenirii iar unii dintre ei nici macar nu mai sunt prin tara
Intrebarea :
1. Cum as putea sa cumpar terenul respectiv ? Cheltuiala cu dezbaterea mostenirii si deplasarea rudelor din alte localitati sau tari depaseste suma ce i-ar reveni fiecaruia in cele mai multe cazuri.
2. In cazul in care o astfel de familie face din alte motive dezbaterea mostenirii
ce se intampla cu contractul meu de arenda care a fost semnat doar de unul dintre ei ? :">