avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize distributie pesticide
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize distributie pesticide

Buna ziua, ce avize sunt necesare pentru a face comert cu pesticide ?
Nu ma refer la un "magazin de fito-sanitare" ci mai degraba la ceva gen distributie.
Eu voi primi marfa intr-un depozit si apoi o distribui mai departe clientilor la adresele lor.


Multumesc anticipat ! :frantic:
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 14:46, 9 Mai 2017
Buna ziua,
Nu vreau sa va va dau o veste proasta, dar e ca si cum ati dori sa vindeti medicamente de uz uman, fara a desfasura activitati de farmacie! Nu este in regula!

Stiu ca Directia Fitosanitara pune conditii destul de severe, iar dosarul de autorizare este stufos, dar asta tocmai pentru ca pesticidele sunt substante periculoase, care trebuie manipulate si folosite in mod responsabil, de catre persoane care stiu si se pricep la asta!

Daca este vorba de portofoliul de clienti al unei firme specializate si de depozitul respectivei firme, iar d-voastra va ocupati doar de livrare, probabil ca s-ar putea gasi solutii mai simple!..

Daca sunteti din Bucuresti, va recomand sa mergeti pana la Ministerul Agriculturii, in apropiere de intersectia de la Universitate si sa cereti informatii la Directia Fitosanitara, insa nu cred ca va puteti astepta la alt raspuns!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie distributie azotat de amoniu- ingrasamant chimic Maria Ioana 1 Maria Ioana 1 Buna ziua, As dori sa stiu daca este necesara o autorizatie ( sau mai multe ) pentru a distribui azotatul de amoniu , in sensul ca achizitionez ... (vezi toată discuția)
Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)
Mediu - deseurile alimentare viorelh viorelh Buna ziua, As vrea sa stiu in ce categorie se incadreaza tipurile de deseu provenite din activitati de debarasare, restaurante, cantine, firme catering, ... (vezi toată discuția)