avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Complicat...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Complicat...

Buna ziua , am urmatoarea speta:
1. teren agricol in arenda de la 140 de proprietari pe care vreau sa il cumpar
2. unii dintre ei sunt decedati asa ca am facut contractul de arenda cu unul din membri familiei decedatului (copii)
3. ca sa pot cumpara terenul de la ei trebuie sa se faca dezbaterea mostenirii iar unii dintre ei nici macar nu mai sunt prin tara

Intrebarea :
1. Cum as putea sa cumpar terenul respectiv ? Cheltuiala cu dezbaterea mostenirii si deplasarea rudelor din alte localitati sau tari depaseste suma ce i-ar reveni fiecaruia in cele mai multe cazuri.
2. In cazul in care o astfel de familie face din alte motive dezbaterea mostenirii
ce se intampla cu contractul meu de arenda care a fost semnat doar de unul dintre ei ? :">

Alte discuții în legătură

Probleme legate de mostenire dupa moartea tatalui MihaelaMerlusca MihaelaMerlusca Sunt unicul copil la parinti si dupa moartea tatàlui ( in 25/05/2011), am ramas doar cu mama. Tatal meu a cumparat impreuna cu mama apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract arenda ioannn ioannn BUNA ZIUA, 1. spuneti-mi va rog frumos CE DOCUMENTE sunt necesare pentru prezentarea mea la primaria localitatii unde iau in arenda un teren, pentru ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire - obligatie de plata taxe pe proprietate ionutpopescu888 ionutpopescu888 Am primit recent o cerere de plata a taxelor pe proprietate (un teren arabil) catre stat. Terenul respectiv, in acte, nu-mi apartine. Este al unei rude de-ale ... (vezi toată discuția)