1. spuneti-mi va rog frumos CE DOCUMENTE sunt necesare pentru prezentarea mea la primaria localitatii unde iau in arenda un teren, pentru INREGISTRAREA CONTRACTULUI dintre parti si pentru ca lucrurile sa curga normal dpdv legal in ce priveste activitatea mea agricola pe terenul respectiv.
2. deasemenea, inca o specificatie care se cere lamurita: oamenii - ca la tara! - au titlu de proprietate pe numele tatalui decedat, mamei, etc., si ei se afla in posesia titlului "mostenit", fara a-si fi facut ei insisi formele legale, caci costa, si chiar ii inteleg;
ideea este: POATE FI INREGISTRAT un astfel de contract, in care eu semnez practic cu POPESCU ION (in viata, in fata mea, CU BULETIN aferent), care este de fapt fiul/fiica/etc lui POPESCU VASILE (TITULAR TITLU la purtatorul POPESCU ION, fiindu-i acestuia din urma: tata decedat sau ruda decedata, de la care mosteneste terenul...)?
la inregistrarea contractului de arenda o sa trebuiasca sa prezentati si actul de proprietate al proprietarului terenului, astfel incat fara sa fie dezbatuta succesiunea si fara certificat de mostenitor, persoana respectiva nu are dreptul sa va dea dvs terenul in arenda