avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificatul de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificatul de grefa

Buna ziua, in legatura cu depunerea unei contestatii referitoare la un proces-verbal de contraventie ...se poate obtine certificatul de grefa in aceeasi zi cu depunerea cererii pentru eliberarea acestui act ? sau trebuie sa treaca cel putin o zi pana ajunge dosarul la arhiva ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:12, 8 August 2013
in perioada vacantei exista un program afisat la sediul instantei care specifica in ce zile se pot elibera si depune cereri pentru obtinerea certificatului de grefa.De regula se programeaza de la o zi la alta...... cel putin la instantele din orasele mari .
De regula a doua zi puteti solicita certificat de grefa, care, cu putin noroc, daca depuneti cererea dimineata, pana la sfarsitul programului va fi eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- obtinere certificat de grefa/termen ContSters402789 ContSters402789 buna ziua vroiam sa stiu ce trebue sa fac pentru o contestatie la un proces verbal, si cum pot opzine un certificat grefa ,cat timp trebue sa treac de la ... (vezi toată discuția)
Retinere talon autoturism mihais83 mihais83 Buna ziua. Pe data de 27.05.2013 am fost oprit in trafic de catre politia romana si rar. Mi-au gasit defect becul faza scurta dreapta ars si becul de ... (vezi toată discuția)