avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere contraventionala- obtinere certificat de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere contraventionala- obtinere certificat de grefa/termen

buna ziua vroiam sa stiu ce trebue sa fac pentru o contestatie la un proces verbal, si cum pot opzine un certificat grefa ,cat timp trebue sa treac de la contestati ,precizez ca mi sa facut un proces verbal in alt judet si trebue sa ma deplasez in judetul respectiv pentru contestazie si ami trebue certificatul grefa pentru a ridica permisul de la polizie ,vroiam sa stiu daca pot face totul into zi sau dureaza mul (am nevoie de un avocat ?)
Cel mai rapid ar fi sa contactati un avocat de la sediul instantei unde veti depune plangerea contraventionala.
O alta varianta ar fi sa formulati plangerea, sa aveti toate documentele asupra dvs. - proces verbal, document de identitate - si sa mergeti sa depuneti plangerea.
Faceti si o cerere pentru eliberarea unui certificat de grefa plus taxa de timbru si incercati sa le obtineti in aceeasi zi - le precizati ca nu sunteti din localitate si poate gasiti un suflet bun pe acolo care sa va ajute - trebuie avut in vedere ca inca este vacanta judecatoreasca si o parte din personal nu se afla la serviciu.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal suspendare permis conducere 90 zile florink florink buna ziua. Incep prin a mentiona ca nu am foarte multe cunostinte din mediul juridic. Astfel, orice sfat este binevenit. Doresc sa fac o ... (vezi toată discuția)
Permis auto Dragos 94 Dragos 94 Buna ziua, numele meu este Dragos si am o intrebare, daca ma puteti ajuta.. Astazi, permisul meu a fost suspendat pt 90 zile si as dorii sa fac contestatie, ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Loncar Loncar Buna ziua Logodnicului meu i s-a retinut permisul de conducere pt 90 zile ,aseara pt o alcoolemie de 0,24 in aerul expirat.Nu este cetatean roman si v-a ... (vezi toată discuția)