avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen2789

Activitate Carmen2789

cui te adresezi daca esti nemultumit de modul in care esti anchetatde un inspector,la mine este vorba de un inspector de la fraude.am un dosar in care sunt anchetata de trei ani si care este tot in faza de urmarire,acum voi face testul poligraf dar am inteles ca daca ai probleme cu tensiunea nu se face? este adevarat?eu vreau sa il fac totusi. daca vreau schimbarea anchetatorului se poate face?
acesta imi spune mereu ca ma sustrag,dar am fost mereu prezentz cand am fost chemata?
Răspuns la discuția Greseala in gestiune
da,nu a luat in seama notificarile mele ,in plus a gresit mult a scris data inventarieri gresit,nu a fost atent la nimic ce ma putea dezvinovati cumva
vanzator,ulterior am vazut vanzator gestionar dar in fisa de angaJARE VANZATOR si asta la un chiosc de ziare si dulciuri
este un expert pus de inspectoratul fraude ,am obiectat in scris dar mie nu mi-a aratat nimic.sunt greseli si nimeni nu le vede ,am notificat expertuluca,calculele facute babeste una sub alta nu dau suma valori intrate,exista diferente intre raport si facturi dar nimic
am gasit greseli in fisele de magazie si in avize,am dat notificare expertului care a efectuat expertiza pe documentele care le detineam eu,dar nu completesi a gasit aproape 75 milioane,dar mai sunt ,nu a vrut sa le vada,ce se poate face?am obiectat la expertiza ,amcerut sa se faca si dupa documentele lor dar nimic..este posibil ca nimeni sa nu ia in seama aceste lucruri?
eu completam raportul de gestiune dupa fisele de magazie trimise de ei care uitandu-ma acum sunt 2 din aceeasi luna diferite,tigari trimise prin aviz de firma unde 20 de pachete sau transformat in 200 si altele,as putea convinge pe cineva cu acestea?..marea mea durere este ca nu stiu daca imi pot permite avocat pt proces daca se ajunge la tribunal ,traim 3 pers din 900 de lei.dar nici nu vreau sa primesc o condamnare pt ce nu am luat.nu stiu la cine sa apelez pt ajutor eventual sa platesc in timp avocatul ,exista cineva care sa accepte o reprezentare fara bani?am nevoie de un sfat va rog.
Răspuns la discuția Delapidare - onorariu avocat
dosarul se afla inca la politie,urmeaza un test cu poligraful dupa care va fii trimis procurorului.ce nu inteleg eu este ca nu exista destule probe ,decat ca eu am acumulat datorii,am la banci restante,banci dinaintea de a lucra la firma care crede ca am delapidat,ce ma sfatuiti? eu cred ca inspectorul care se ocupa de caz nu isi face datoria ,de 3 ani ancheteaza acest caz si nu face altceva decat sa ma ameninte,la el prezumtia de nevinovatie nu exista,sunt f speriata ,nu stiu ce va urma...
ma intereseaza cam cat ar costa onorariul ptr un dosar de delapidare in valoare 30000? multumesc
Da sunt parte parata !!!

Interventie moderator: va rog sa apasati butonul "raspunde" pentru continuarea discutiei. Este de preferabil sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Multumesc.