avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva organului de ancheta - test ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva organului de ancheta - test poligraf, tergiversare

cui te adresezi daca esti nemultumit de modul in care esti anchetatde un inspector,la mine este vorba de un inspector de la fraude.am un dosar in care sunt anchetata de trei ani si care este tot in faza de urmarire,acum voi face testul poligraf dar am inteles ca daca ai probleme cu tensiunea nu se face? este adevarat?eu vreau sa il fac totusi. daca vreau schimbarea anchetatorului se poate face?
acesta imi spune mereu ca ma sustrag,dar am fost mereu prezentz cand am fost chemata?
Testul poligraf nu santeti obligat sa-l faceti, daca aveti motive sa va indoiti de obiectivitatea si impartialitatea organului de urmarire penala puteti cere recuzarea acestuia in baza art.53 c.p.p..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea poligraf.când rezultatul este irelevant? Florin111 Florin111 Buna ziua , As vrea sa stiu ce afectiuni(boli ) fac testul poligraf irelevant .De exemplu aritmie cardiaca sau tensiune mare sau oscilanta .Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Test poligraf Alex1986 Alex1986 Buna seara, am mai scris pe acest forum si va multumesc pentru raspunsurile dvs. Pe scurt: in octombrie 2009 au disparut banii dintr-un seif, eu suspectul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva mea rhema rhema Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu am primit raspuns;in 2010 s a depus plangere impotriva mea de fetele cu care locuiam in casa,cum ca eu le am luat ... (vezi toată discuția)