ma intereseaza cam cat ar costa onorariul ptr un dosar de delapidare in valoare 30000? multumesc
Da sunt parte parata !!!
Interventie moderator: va rog sa apasati butonul "raspunde" pentru continuarea discutiei. Este de preferabil sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Multumesc.
Onorariul difera de la avocat la avocat, in functie de activitatea pe care ar trebui sa o depuna acesta (reprezentare in perioada de cercetare penala, in fazele procesuale, etc).
Dar la ce va referiti? Cat ar costa onorariul avocatului pe care vreti sa-l angajati? Sunteti partea parata? Ca daca sunteti reclamant, dupa ce faceti plangere de restul se ocupa procurorul.
dosarul se afla inca la politie,urmeaza un test cu poligraful dupa care va fii trimis procurorului.ce nu inteleg eu este ca nu exista destule probe ,decat ca eu am acumulat datorii,am la banci restante,banci dinaintea de a lucra la firma care crede ca am delapidat,ce ma sfatuiti? eu cred ca inspectorul care se ocupa de caz nu isi face datoria ,de 3 ani ancheteaza acest caz si nu face altceva decat sa ma ameninte,la el prezumtia de nevinovatie nu exista,sunt f speriata ,nu stiu ce va urma...
Ar fi recomandabil sa va angajati avocat cat mai repede daca nu au probe si anchetatorul vrea totusi sa fiti condamnat.
Probele se coroboreaza si daca exista mai multe probe mici se poate ajunge la condamnare.
Adica nu este necesar sa existe o singura proba clara...
Cat priveste onorariul avocatului acesta depinde de foarte multe lucruri si depinde si cat de bine considera ca va poate apara avocatul respectiv, cat timp ar fi de alocat cazului si ce fel de aparari ar trebui sa faca.
In functie de alegerea dvs. veti fi aparat mai bine sau mai putin bine.
Dupa parerea mea, in cazul dvs. este foarte important ca avocatul sa stie sa va apere din punct de vedere tactic in primul rand si sa ia decizii inspirate in raport de situatia de fapt.
Avocatul poate avea si rolul de a face sa inteleaga politistul cat de puternica poate fi prezumtia de nevinovatie si acest lucru tine foarte mult de priceperea avocatului de a-l face pe anchetator sa inteleaga situatia in mod obiectiv.
Chiar daca va crede vinovat i se poate starni si lui dubiul dar nu cred ca veti reusi singur asa ceva.