avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delapidare - onorariu avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Delapidare - onorariu avocat

ma intereseaza cam cat ar costa onorariul ptr un dosar de delapidare in valoare 30000? multumesc
Da sunt parte parata !!!

Interventie moderator: va rog sa apasati butonul "raspunde" pentru continuarea discutiei. Este de preferabil sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:27, 28 Februarie 2013
E mult mai sigur sa angajati un avocat care va poate scapa de probleme si care cu siguranta se descurca mai bine ca dvs. Eu personal nu m-asi risca intr-o astfel de situatie ca nu se stie niciodata de ce dai la judecata. Nu stiu cat este onorariul unui avocat, dar daca punem in balanta ''onorariu < condamnare'' eu asi alege onorariul :)
Sa stiti ca sunt si oameni care prefera inchissoarea dar sa ramana cu banii...

Se pare ca timpul trece foarte repede si poate ca de aceea se considera asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)
Furt firma -- cu usa deschisa arimed arimed Buna ziua, Am o problema si am incredere ca ma puteti ajuta cu un sfat. La magazinul la care lucrez a fost comis un furt. Problema aparuta este ca usa ... (vezi toată discuția)
Ce proba reprezinta testul cu poligraf sau detectorul de minciuni? valentina burnei valentina burnei sotul meu e acuzat de tentativa de omor si de 3luni e arestat preventiv la beci dar nu au probe sa incheie rechizitoriul si el a cerut sa -i fc testul cu ... (vezi toată discuția)