Am patit in strainatate lucrul acesta, aveam in poseta un produs cumpărat din alta parte.Cand am vrut sa platesc, bagand mana in geanta,l-am vazut si am inlemnit.Nu m-a controlat si nu mi-a zis nimeni nimic...dar daca se intampla, cred ca faceam infarct! De atunci sunt mai atenta si pastrez bonurile pana ajung acasa! ! Daca nu aveti bonul nu puteti demonstra nimic! Lasati-va pagubasa
Am fost intr-o situatie asemanatoare.Fara sa ai actele romanesti ok, nu poti face nimic.Am facut succesiune, vanzare, cumparare cu 2procuri pe care mi le-a facut fiul meu in notariat romanesc.Eu am venit din italia, baiatul din Anglia.Asa stau lucrurile!
Preavizul de 30zile este prea mare! Clientul agentiei nu are dreptate in problema cu bona, presupun ca faptul ca ii cere suplimentar, diverse chestii,fara sa plateasca, este un fel de exploatare
Cati ani de contributii trebuie sa am pt a ma pensiona in 01.09.2016, beneficiind de grupa?
Multumesc d-nul Carp Mircea
Nascuta in 1.01.1962
Am platit 30ani contributii
La ce varsta ma pot pensiona si cati ani contributii efectve, daca:
Nascuta 1962
18ani 8luni gr1,85%
4ani conditii deosebite
Angajata in sept 1982
multumesc!
in contractul de vanzare-cumparare se face referire strict la asociatie.gaz,lumina,rds=nimic.daca era deconectata lumina,eu deschid contract nou,fara continuitate,nu pricep de ce trebuie eu sa recuperez banii pt eon??
la cumpararea apartamentului,13.02.2013,am luat garantie 200e pt asociatia pe ianuarie si februarie si termoficare,cand am vrut sa fac contractul lumina,gaz,i-am gasit lumina taiata din martie2012 si contor schimbat in decembrie2012,teoretic pe zero.am cerut verificare contor,schimbare sigiliu.acum daca vreau sa deschid lumina,ma obliga sa-i platesc furtul si consumul neachitat?eu am vizionat apartamentul cu agentie si era curent.ca sa evit sa am surprize,am platitbani notarului si agentiei!si nu-s putini!cum ies din situatie?
#-o