avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum deschid contract lumina fara sa platesc debitul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum deschid contract lumina fara sa platesc debitul fostului proprietar

la cumpararea apartamentului,13.02.2013,am luat garantie 200e pt asociatia pe ianuarie si februarie si termoficare,cand am vrut sa fac contractul lumina,gaz,i-am gasit lumina taiata din martie2012 si contor schimbat in decembrie2012,teoretic pe zero.am cerut verificare contor,schimbare sigiliu.acum daca vreau sa deschid lumina,ma obliga sa-i platesc furtul si consumul neachitat?eu am vizionat apartamentul cu agentie si era curent.ca sa evit sa am surprize,am platitbani notarului si agentiei!si nu-s putini!cum ies din situatie?
#-o
Cel mai recent răspuns: carmenmoldovan62 , utilizator 23:26, 26 Februarie 2013
In momentul perfectarii documentelor s-a precizat existenta de debite sau sistare provizorie energie electrica?
Fie solutionati amiabil cu vanzatorul,fie daca apreciati ca se impune il actionati in instanta
in contractul de vanzare-cumparare se face referire strict la asociatie.gaz,lumina,rds=nimic.daca era deconectata lumina,eu deschid contract nou,fara continuitate,nu pricep de ce trebuie eu sa recuperez banii pt eon??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare fara acord vecin rau intentionat adelai adelai Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori! Pe scurt va expun situatia cum a decurs: Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)
Contract electricitate la vanzare - cumparare casa marianu20 marianu20 Buna ziua. Ma numesc Florin Ionescu si la inceputul anului am cumparat o casa, in rate, direct la proprietar. S-a facut contract la notar, casa este pe numele ... (vezi toată discuția)