avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate Memetzel

Activitate Memetzel

Buna ziua, unui prieten i-au fost confiscate in vama mai multe mai multe bunuri, cumparate din Suedia, dintr-un targ, deoarece nu a putut dovedi provenienta lor.Ce se poate face in acest caz pentru recuperarea prejudiciului ? cel din targ, vanzatorul, era persoana fizica, asa ca nu a putut oferi factura.Cu o factura de mana, cu datele vanzatorului, merg recuperate ? ce se poate face in acest caz ?
si da, am pus etichete cu un nou cod de bare..
produsul era nou venit in magazin, preturile le printam printr-o aplicatie pe care o avem pe telefoanele personale...apoi le lipim pe produse ( daca este cazul ).Unele vin cu etichete altele vin fara...acesta venise deja cu o eticheta, dar doar cu cod de bare pe ea, n avea si pret... si etichetele noi, pe care le printez eu, contin si cod de bare si pret...
buna seara, lucrez la decathlon, si am fost vazut pe camere cand am lipit etichete cu pret mai mic ( nu stiu daca se poate dovedi ca am facut asta intentionat ) , la niste produse mai scumpe...acum sunt amenintat de catre director ca imi va da inregistrarile la politie...produsele nu le-am cumparat eu, eu doar am lipit etichetele.tin sa precizez ca acum 2 ani am mai facut o prostie, de la care m-am ales cu 2 luni cu suspendare...risc inchisioarea acum ? pot fi acuzat de furt ?
Răspuns la discuția Nerestituire echipament inchiriat
Tin sa precizez ca paguba e de aproximativ 3-4000 de lire
In concluzie, risc sa fac puscarie sau nu ?
Au fost inchiriate cu pasaportul..deci au toate datele.si in cel mai rau caz ce ar putea sa se intample ? Exista riscul sa fiu extradat in anglia si judecat acolo ?
Daca am inchiriat din Londra aparatura foto si am venit cu ea in tara, nerestituindo, ce as putea sa patesc ?