avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... marfa confiscata in vama
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

marfa confiscata in vama

Buna ziua, unui prieten i-au fost confiscate in vama mai multe mai multe bunuri, cumparate din Suedia, dintr-un targ, deoarece nu a putut dovedi provenienta lor.Ce se poate face in acest caz pentru recuperarea prejudiciului ? cel din targ, vanzatorul, era persoana fizica, asa ca nu a putut oferi factura.Cu o factura de mana, cu datele vanzatorului, merg recuperate ? ce se poate face in acest caz ?

Alte discuții în legătură

Bunuri confiscate si amenda legea 12/1990 art 2 pct 1 lit e Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna ziua. Ca majoritatea de pe acest site am si eu o problema: In data de 19-06-2013 mi sau confiscat din targul saptamanal (C de AG) 11 biciclete ... (vezi toată discuția)
Obiecte cumparate din targ markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamurire referitoare la obiectele cumparate din targ. Am achizitionat o bicicleta dintr-un targ, pentru care vanzatorul nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Trebuie contract? Alinandrei10 Alinandrei10 Buna ziua. Sunt un elev(liceean) si doresc sa-mi cumpar o bicicleta second-hand. Acum doua zile am gasit una la 600 de lei, am banii strnsi, sunt gata sa o ... (vezi toată discuția)