Buna seara,ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana in varsta cu handicap gradul 1 diagnosticata cu Alzeihmer pentru a primi indemnizatie insotitor si NU asistent personal?multumesc
Ce conditii trebue sa indeplinesti pentru a putea pomova pe o functie de functionar public daca la ora actuala esti incadrat ca personal contractual in cadrul aceleeasi institutii.
Am facut doar un act de mana pe care cumparatorul vrea sa l legalizeze,intrebarea mea era daca dupa legalizare sunt obligata sa suport eu cheltuielile pentru cadastru.
In urma cu 10 ani am vadut un teren arabil cu act de vanzare cumparare de mana
deoarece cumparatoru nu avea bani pentu act de vanzare cumparare la notariat
In vara anului trecut voia sa facem actul prin notariat dar am spus ca nu sunt de accord sa fac eu cadastru ca acum ma costa mai mult decat am primit eu pe teren si I am propus sa suporte el cheltuielile cadastrale
Acum a angajat un avocet si ma cheama la judecatorie pentru legalizarea actului de vanzare cumparare.Ce se intampla daca nu ma prezint si daca ma prezint si sunt de accord cu legalizarea sunt obligata dupa aceea sa fac eu cadastru pe cheltuiala mea?
In urma cu 10 ani am vadut un teren arabil cu act de vanzare cumparare de mana
deoarece cumparatoru nu avea bani pentu act de vanzare cumparare la notariat
In vara anului trecut voia sa facem actul prin notariat dar am spus ca nu sunt de accord sa fac eu cadastru ca acum ma costa mai mult decat am primit eu pe teren si I am propus sa suporte el cheltuielile cadastrale
Acum a angajat un avocet si ma cheama la judecatorie pentru legalizarea actului de vanzare cumparare.Ce se intampla daca nu ma prezint si daca ma prezint si sunt de accord cu legalizarea sunt obligata dupa aceea sa fac eu cadastru pe cheltuiala mea?
Buna seara,am apelat la executorul judecatoresc ptr recuperarea unor sporuri salariale urmand ca executorul sa fie platit de institutia unde lucrez ceea ce nu sa intamplat.Institutia a facut contestatie iar executoru a blocat toate conturile mele inclusiv cardul de salariu.Care sunt pasii de urmat pentru deblocarea conturilor si care sunt costurile pentru a avea castig de cauza(ptr a nu plati executorul din bani proprii)
Buna ziua,am castigat in instanta un drept banesc ce mi se cuvenea,cei de la serviciu nu au fost de acord,am apelat la executorul judecatoresc si a fost blocat un cont,acum da,sunt de acord sa mi dea banii ce mi se cuvin dar sa platesc eu executorul judecatoresc,e legal acest lucru,tin sa mentionez ca au mai fost cazuri similare dar unitatea(institutia)a platit executorul.
Va rog un raspuns legal in legatura cu acest caz,va multumesc anticipat
Buna ziua,care este diferenta intre un certificat de grefa si certificatul de minuta?Va rog sa mi postati un model de cerere pentru eliberarea certificatului de grefa.Va multumesc.