avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate oana12345

Activitate oana12345

Multumesc frumos pentru raspunsurile oferite!

O seara buna!

Oana
Dar daca nu este posibila incheierea CIM pentru mine ca administrator, cum demonstrez vechimea in munca?
Multumesc frumos pentru raspuns!

Dar ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea plati contributiile la CAS, CASS, somaj, pensie, etc?

Cum pot sa demonstrez vechimea in munca daca nu am CIM si nu operez in Revisal?

Multumesc!

Oana
Buna ziua,

Ca administrator la Intreprindere Individuala, am nevoie de Contract Individual Munca pentru a putea presta servicii?
Mentionez ca nu lucrez in alta parte si trebuie sa-mi platesc singura contributiile si impozitele.

Va multumesc!

Oana
Ma poate ajuta cineva cu informatile de mai sus?Multumesc!
Buna ziua,

Am achizitionat o casa prin programul Prima Casa in ianuarie 2015 si voiam sa stiu daca sunt scutita de plata impozitelor. Mentionez ca aceasta casa este constructie noua. Am citit pe diverse forumuri ca daca cumperi locuinta prin Prima casa esti scutit de impozit. M-am uitat in Codul fiscal dar nu am gasit nimic referitor la aceasta. Exista aceasta prevedere undeva? Poate in Legea locuintei 114/1996?

Multumesc,
Oana
Răspuns la discuția masa succesorala
Va multumesc frumos pentru raspunsul oferit!
Buna seara, am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva. In anul 1997, dupa decesul parintilor, am facut fost la notariat pentru eliberarea certificatului de mostenitor in baza art. 76 si 83 din Lege nr. 36/1995. Mentionez ca noi, am fost 5 frati. Unul a decedat in anul 1977. Fratele decedat a avut 2 copiii cu drept la mostenire. La masa succesorala ne-am prezentat doar cei patru frati. Copiii fratelui decedat nu au vrut sa se prezinte sustinand ca nu sunt intereseati de bunurile mostenite intrucat era necesara o suma de bani pentru intocmirea documentelor de care acestia nu dispuneau. Au fost chemati verbal de catre toti fratii si nu au fost citati de catre notar sau alte organe competente. Drept urmare acestia nu s-au prezentat la masa succesorala.
Dupa 17 ani, vor drepturi de mostenitori si am fost avertizati ca vom fi dati in judecata daca nu vor primi partea de mostenire. Problema este ca o mare parte din bunuri au fost vandute (unele pentru achitarea taxelor, impozitelor)
Intrebarea mea este: In cat timp certificatul de mostenitor poate fi contestat?Si daca se poate contesta ce sanse are de a castiga procesul?
Va multumesc anticipat!