avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator Intreprindere Individuala - Contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator Intreprindere Individuala - Contract Individual de Munca

Buna ziua,

Ca administrator la Intreprindere Individuala, am nevoie de Contract Individual Munca pentru a putea presta servicii?
Mentionez ca nu lucrez in alta parte si trebuie sa-mi platesc singura contributiile si impozitele.

Va multumesc!

Oana
Cel mai recent răspuns: oana12345 , utilizator 16:27, 11 Noiembrie 2015
Nu aveti nevoie de asa ceva si nici nu este posibila incheierea unui astfel de c.i.m.
Multumesc frumos pentru raspuns!

Dar ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea plati contributiile la CAS, CASS, somaj, pensie, etc?

Cum pot sa demonstrez vechimea in munca daca nu am CIM si nu operez in Revisal?

Multumesc!

Oana
Vechimea in munca este data de activitatea desfasurata in baza unui contract individual de munca.

REVISAL-ul este doar un program. Legislatia nu prevede ca, recunoasterea vechimii in munca se face numai in situatia in care o persoana figureaza in REVISAL.
Dar daca nu este posibila incheierea CIM pentru mine ca administrator, cum demonstrez vechimea in munca?
Activitatea desfasurata nu constituie vechime in munca, insa daca veti incheia contracte de asigurare pentru pensii /somaj atunci perioada respectiva constituie stagiu de cotizare la pensie/ somaj.

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat Nicalai Nicalai Ce presupune incheierea acestui tip de contract ? Durata , conditiile precum si drepturile si obligatiile ce deriva din acest contract precum si platile ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salariu+plata asigurarilor sociale prin contract individual? miilan miilan Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Momentan sunt salariata si am 52 de ani. Incepind cu 1 decembrie plec din tara pe o perioada de 6 luni. Am urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Se cumpara vechime in munca. se poate cumpara vechime in specialitate? ... ion + ion + Se cumpara vechime in munca. Se poate cumpara vechime in specialitate? Legea noua a pensiilor va permite recalcularea pensiilor si cu sumele incasate de ... (vezi toată discuția)