avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Activitate moga_1979

Activitate moga_1979

Răspuns la discuția Termen C.E.D.O. - calcul
Multumesc!
Buna ziua !

Cum se calculeaza termenul de 6 luni in care se poate adresa o cerere la CEDO?

In termen de 6 luni trebuie sa ajunga la grefa instantei sau ca si in cazul procedurei noastre,data postei?

multumesc
Răspuns la discuția Omisiune dispozitiv sentinta !
Multumesc !

Revizuirea nu se refera la probe noi?
Mai este cale de atac ! Este vorba despre un dosar succesoral in care s-au format doua loturi in indiviziune . Unui lot s-a atribuit un imobil in intregime iar cealalta parte urmeaza sa incaseze sulta .
Dar dispozitivul nu obliga pe cineva sa plateasca sulta ci doar o prevede intr-un lot .
Toti executorii jud contactati nu pot pune in executare sentinta,

cum sa procedez ? sunt f confuz!
Lamurire dispozitiv am formulat si a fost respinsa actiunea ca neintemeiata!
Buna ziua !

Cum procedez daca s-a omis in dispozitivul unei sentinte obligarea a unei parti din proces sa plateasca o suma baneasca?

In motivarea sentintei se face vorbire despre obligarea paratului la plata sumei banesti dar dispozitivul sentintei nu-l obliga pe parat la plata.

Sentinta in forma in care este nu poate fi pusa in executare !

Procesul a trecut prin toate fazele de atac ,apel ,recurs.

multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire!
Buna ziua !

Am calitatea de creditor impreuna cu inca o persoana in lot ! Printre alte imobile s-a atribuit si o sulta ! Pot cere executarea intregii sulte tinand cont ca lotul este in indiviziune?
Discuție Mostenire!
Buna ziua !

In urma unui proces de succesiune s-au atribuit doua loturi dintre care unul contine si o suma baneasca cu titlu de sulta !
Cum se poate pune in executare sulta tinand cont ca sulta este atribuita mai multor parti!

Pentru a exemplifica: Daca solicit executarea sultei partea mea care este jumatate din suma inscrisa in sentinta si nu este certa lichida si exigibila.

Cum procedez?

multumesc