Buna ziua.Am intocmit actele pentru iesirea din indiviziune pentru un teren agricol im mediul rural si suntem la ultima infatisare la notar pentru stabilirea partilor fiecaruia.Ce documente mai trebuiesc la notar in afara de cele intocmite(Cadastru,intabulare,certificat de urbanism)?Va multumesc.
Buna dimineata.In cazul cand o primarie a cerut si incasat mai multi bani decat se cuvenea prin codul fiscal pentru o taxa,iar ulterior am facut o contetatie prin care solicitam restituirea sumei de bani calculata conform codului fiscal.Acest tip de contestatie se supune prevederilor legii aprobarii tacite468/2003,intrucat nu a fost dat niciun raspuns in termenul de 30 de zile ?
Am vazut un articol publicat pe site-ul dvs pe 25 08 2014 ca taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism in mediul rural este 50% din taxa pentru urban.Mie mi sa cerut si am platit taxa pentru un teren agricol in rural ca pentru urban.Concret pentru 18 ha am platit 1800 ron (0,01ron x 180000mp = 1800ron.)Ce as putea face pentru a recupera diferenta de bani?Va multumesc.
Buna ziua.Detinem 18 ha teren extravilan agricol si dorim sa-l dezmembram in 3 loturi.La primarie pentru obtinerea C U ni s-au cerut 1830 ron(0,01ron x 1 mp ce depaseste 1000 mp) La oficiul de cadastru ni s-au prezentat acte de la alte primarii prin care sa solicitat suma de 19 ron,pentru aceeasi situatie (3 loturi) cu suprafete destul de mari,spunanduni-se ca suma este fixa pe tara.In documentele consultate la primarie nu am gasit ceva specific referitor la teren agricol extravilan,ci numai pentru constructii.Care este adevarul?Exista un alt document prin care calculeaza alte primarii?Va multumesc.
Buna ziua.Va deranjez cu o intrebare. Am depus la a.n.a.f.cerere pentru restituirea taxei auto platita pe 27 07 2008.A sosit raspunsul ca nu beneficiez de restituire pentru ca taxa platita de mine este mai mica de cat cea actuala.Eu am cerut restituirea intregii sume platita ( 3376 ron).Ce trebuie sa fac in continuare? Va multumesc.
Buna ziua,Doresc sa va intreb daca afisarea pe siteul ANAF al numelui debitorului poate intrerupe cursul prescriptiei unui titlu executoriu.Va multumesc.