avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire indiviziune

Buna ziua.Am intocmit actele pentru iesirea din indiviziune pentru un teren agricol im mediul rural si suntem la ultima infatisare la notar pentru stabilirea partilor fiecaruia.Ce documente mai trebuiesc la notar in afara de cele intocmite(Cadastru,intabulare,certificat de urbanism)?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adimar55 , utilizator 14:45, 8 Noiembrie 2014
Pentru impartirea unui teren pe cale amiabila este necesara o expertiza care sa delimiteze terenul fiecarui copartajant pentru ca notarul sa poata mentiona clar in actul de partaj voluntar care portiune revine fiecaruia.
Scuze.Este facuta si aceasta expertiza si aprobata de ocpi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune teren agricol InaF InaF Buna ziua, Am facut susccesiune pe 5 h teren agricol, impreuna cu sora mea, mie imi revin 1/2 din 5 h. Ce pasi am de facut pt a obtine iesirea din ... (vezi toată discuția)
Cum delimitez un teren de 2 ha detinut in coproprietate? eu si ... danutza33 danutza33 Cum delimitez un teren de 2 ha detinut in coproprietate? Eu si o firma agricola detinem cate 50% din acelasi teren agricol. Terenul are cadastru facut pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire - teren fara cadastru, in indiviziune adimar55 adimar55 Mama este mostenitoarea unei suprafete de teren impreuna cu 3 cumnati (conform titlului de propietate),intre timp a decedat.Ce demersuri trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)