avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat de urbanism

Am vazut un articol publicat pe site-ul dvs pe 25 08 2014 ca taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism in mediul rural este 50% din taxa pentru urban.Mie mi sa cerut si am platit taxa pentru un teren agricol in rural ca pentru urban.Concret pentru 18 ha am platit 1800 ron (0,01ron x 180000mp = 1800ron.)Ce as putea face pentru a recupera diferenta de bani?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adimar55 , utilizator 11:25, 26 August 2014
Taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism ,in conformitae cu disp CAP. V Taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor de CFNET Finante Taxe - 5 oct. 2007 -
Art 267 (1) Taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism, in mediul urban, este egala cu suma stabilita de consiliul local,

Concret ,autoritatea publica locala ,prin HCLM decide valoarea taxelor si impozitelor locale
Eu intreb pentru mediul rural, alineatul 2
In mesajul initial am specificat faptul ca terenul este in mediul RURAL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din circuitul agricol miroanad miroanad Buna ziua Am un teren in Domnesti pe care doresc sa construiesc. Este intravilan dar agricol. Care sunt pasii si actele necesare pentru a-l scoate din ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan monalisaalina monalisaalina Buna ziua, Exista vreo modalitate pt a fi in legalitate in urmatoare situatie?detin un teren extravilan si as dori sa construiesc o pensiune...cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)