Mama mea este pensionata pe caz de boala gradul 2 de aproximativ 16 ani si beneficiaza de o pensie foarte mica as vrea sa stiu daca se poate recalcula aceasta pensie.Cand sa pensionat avea munciti pe cartea de munca 8 ani daca se poate recalcula i se adauga si acesti 16 ani de pensie ?poate obtine o pensie putin mai maricica?
Buna ziua am si eu o problema momentan sunt in concediu prenatal as vrea sa stiu daca mi se poate pune proprire pe acest venit pentru ca am primit o instiintare de la un birou de executor ca imi va pune proprire pe venituri si pe bunuri pentru un credit neachitat la o banca.as vrea sa specific ca nu am bunuri pe numele meu sau pe al sotului el fiind si in somaj.in cazul in care se poate pune proprire pe acest venit care al am din acest concediu de prenatal vreau sa stiu daca voi fi anuntata inainte si daca mi se va comunica si suma pentru ca nu am cum sa iau leg cu firma la care am lucrat pt ca siau inchis punctul de lucru la noi in oras aceasta fiind in insolventa.
creditul l-am obtinut in 2009 cand aveam un loc de munca ff bn platit nu am garantat cu nimic dar intre timp s-a schimbat situatia la serviciu si nu am mai avut posibilitate de plata a ratelor.
buna ziua ma confrunt cu o problema si va rog sa ma ajutati mi-a venit o instiintare de proprire pe salariu sau bunuri de la un credit neachitat si as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul in care eu nu am nimic pe numele meu sotul la fel si momentan eu sunt in concediu prenatal si sotul in somaj