Buna ziua am si eu o problema momentan sunt in concediu prenatal as vrea sa stiu daca mi se poate pune proprire pe acest venit pentru ca am primit o instiintare de la un birou de executor ca imi va pune proprire pe venituri si pe bunuri pentru un credit neachitat la o banca.as vrea sa specific ca nu am bunuri pe numele meu sau pe al sotului el fiind si in somaj.in cazul in care se poate pune proprire pe acest venit care al am din acest concediu de prenatal vreau sa stiu daca voi fi anuntata inainte si daca mi se va comunica si suma pentru ca nu am cum sa iau leg cu firma la care am lucrat pt ca siau inchis punctul de lucru la noi in oras aceasta fiind in insolventa.
(4) Ajutoarele pentru incapacitate temporară de muncă, compensaţia acordată salariaţilor în caz de desfacere a contractului individual de muncă pe baza oricăror dispoziţii legale, precum şi sumele cuvenite şomerilor, potrivit legii, nu pot fi urmărite decât pentru sume datorate cu titlu de obligaţie de întreţinere şi despăgubiri pentru repararea daunelor cauzate prin moarte sau prin vătămări corporale, dacă legea nu dispune altfel.
(7) Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii.
Va mai dura pana ce se va putea pune poprire pe salariu.
Daca va pun poprire pe contul bancar in care va intra acei bani, faceti dovada la executor sursa venitului si va emite o adresa catre banca pt deblocarea contului.
Poprire
ionescuandreea
Buna ziua sunt asistent personal cu carte de munca la primarie in baza certificatului de handicap grav cu insotitor al fetitei mele minore .A venit o poprire ... (vezi toată discuția)