avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate claudiaaa_g

Activitate claudiaaa_g

Răspuns la discuția intrebari despre grefier
nah nimeni nu raspunde?nu stie nimeni nimik de grefieri, e greu sa dai examenul, e grea perioada de 6 luni, cv info someone pl?
Răspuns la discuția intrebari despre grefier
E de ajuns daca invat articolele din cpp si cpc si din legile puse la bibliografie ce tine de organizare? imi ajung 2 luni sa invat?

claudiaaa_g a scris:

buna ziua,

eu doresc sa dau la sng pentru un post de grefier, si as dori din suflet sa am nota mare incat sa ajung in zona mea, este greu examenul?exista posibilitatea ca dintre cei ce dau examen sa ramai fara post? functioneaza si la sng pilele?sau se poate si fara, doar prin invatatura? daca ai prins un loc in alt oras decat ai vrut poti sa schimbi in timp orasul prin alte examene?

buna ziua,

eu doresc sa dau la sng pentru un post de grefier, si as dori din suflet sa am nota mare incat sa ajung in zona mea, este greu examenul?exista posibilitatea ca dintre cei ce dau examen sa ramai fara post? functioneaza si la sng pilele?sau se poate si fara, doar prin invatatura? daca ai prins un loc in alt oras decat ai vrut poti sa schimbi in timp orasul prin alte examene?
si cum este procedura administrativa? care ar fi costurile?deci nu este nevoie de avocat?
buna,

daca o persoana a cumparat un teren pe baza unor chitante, este proprietar? sau cum poate deveni proprietar?terenul este cumparat in 1990, poate interveni uzucapiunea?care sunt demersurile pentru dobandirea proprietatii fara sa poata interveni probeleme? si care ar fi cheltiuelile si cat timp ar dura in instanta?

astept raspuns urgent,
multumesc.
si inscrierea pana cand trebuie facuta? se poate pana in 16? si unde se depun actele ? la baroul din orasul in care locuiesti sau la centrul unde se da examenul, sau altundeva?
Răspuns la discuția Mama ma maltrateaza
incearca sa te muti o perioada la tatal tau, chiar dc nu te intelegi perfect cu el, si sa vezi daca exista vreo diferenta pentru ca sunatul la protectia copilului nu cred ca este o solutie de viitor pentru tine, mai asteapta cativa ani sa termini macar liceul, mai lucreaza part time in vacante, si asteapta sa faci ceva cu viata ta dpdv al studiilor, daca iti da cu sucitoarea peste fund sau chestii din astea hai ca fiecare a primit putina bataie, dar dc situatia se inrautateste poate fi reclamata pentru loviri sau alte violente sau vatamare corporala ma gandesc, oricum discuta si cu tatal tau toate aceste aspecte si discuta si cu ea din nou si din nou pana intelege ca nu asa se rezolva stresul si nervii ei lovind copilul sau spunandu-i cuvinte grele, dar exista posibilitatea fiind adolescent ca tot ceea ce relatezi tu sa fie si un pic exagerat, astfel incat poate ar trebui sa fi si tu mai intelegator cu ea, si nu patesti nimik daca faci putina mancare incat sa nu mori de foame ca desi iti este mama nu este obligata sa iti faca toata ziua mancare fiindca nu mai esti copil care nu isi poate lua sau face, poate nici ea nu mananca, poate nu are bani, daca te lipseste in mod intentionat de mancare atunci da nu este ok, legat cu plecarea la baschet, are dreptate, orice parinte vrea sa stie unde este copilul sau, chiar daca ti se pare control din partea sa este doar ingrijorare, ca la cate se intampla in ziua de azi parintii mereu au cea mai bogata imaginatie, iar la computer chiar nu e sanatos sa stai toata ziua, gandeste-te ca e timp de recreere, mai pune mana pe o carte si citeste ca sunt multe carti bune si sunt sigura ca o sa iti gasesti genul care iti va placea, cultivarea scolara si proprie este solutia ta, sa devi mai destept si sa iti asumi responsabilitatile vietii, sa fi pregatit de ceea ce iti ofera viata si sa te adaptezi consider ca sunt solutiile pentru viitor adulti de maine, e parerea personala nu trebuie necesar sa mi-o impartasesti, si tot ce ti-am zis a fost din perspectiva mea din adolescenta fiindca nu am iesit de multi ani din ea, si ceea ce am zis de parinti sa nu o iei ca o morala fiindca nu e, si ai mei mi-au interzis destule si mi-au zis destule, dar orice ar zice si ar face parintii, trebuiesc iubiti si eventual sa invatam din greselile lor incat sa nu le repetam cu propri copii.
ms mult de linkul cu tematica, eu nu am gasit decat cea din anul anterior, raman datoare:-*
poti sa afisezi un link unde scrie chestia legata de ce au scos din tematica?
ms anticipat

YEP a scris:

Salutare tuturor,
Eu mai am putin (2-3 zile) si termin tot penalul.

Am constatat cu surprindere (atat placuta si neplacuta) ca pentru anul asta e mai putin de invatat raportand la anul trecut, desigur
Sa le luam pe rand:
PENAL: nu se da din legea pt combaterea evaziunii fiscale, legea pt sanctionarea faptelor de coruptie si cea a traficului de droguri. Au scos niste infractiuni legate de infaptuirea justitiei, in schimb au adaugat omorul deosebit de grav si pruncuciderea.
PROC. PENALA: au scos contestatia in anulare si revizuirea

La CIVIL si PROC CIVILA se va face diferenta anul asta. Am observat ca cei care dau examanul pt stagiari au mult mai putin de invatat decat cei care dau pt intrarea in profesie ca definitivi. Plus ca testul grila a devenit un obstacol usor de trecut coborand baremul la 50.

Doamne ajuta, succes tuturor!

unde ai vazut ca nu se dau legile care le-ai scris mai sus, intreb ca in regulamentul care l-am gasit eu, ele inca sunt prezente