avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren cumparat pe chitante-valabilitate, demersuri, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren cumparat pe chitante-valabilitate, demersuri, costuri

buna,

daca o persoana a cumparat un teren pe baza unor chitante, este proprietar? sau cum poate deveni proprietar?terenul este cumparat in 1990, poate interveni uzucapiunea?care sunt demersurile pentru dobandirea proprietatii fara sa poata interveni probeleme? si care ar fi cheltiuelile si cat timp ar dura in instanta?

astept raspuns urgent,
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:12, 2 Mai 2013
In instanta poate dura cca. doi ani .Va recomand procedura administrativa care dureaza cca. trei luni.
si cum este procedura administrativa? care ar fi costurile?deci nu este nevoie de avocat?
Mergeti la Primarie si interesati va. Daca ati platit impozit pe acel teren si sunteti trecut pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana - cum se obtine actul de proprietate pentru imobil? marian barbu marian barbu Buna seara,parintii mei au cumparat casa acum 27 ani cu chitanta de mana ,au platit impozitul anual,ce trebuie sa fac pentru a obtine actul de proprietate?va ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile in cazul uzacapiunii? maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa aflu mai multe informatii despre uzucapiune in situatia mea:Bunicul meu a cumparat in anul 1954 un teren cu chitanta(fara a se face act ... (vezi toată discuția)
Obtinere act de proprietate Traian_L Traian_L Rog, Cum pot obtine act de proprietate asupra unui imobil situat in mediul rural. care a fost intabulat in anul 1945 pe numele acelor proprietari, iar de ... (vezi toată discuția)