pe el asta il intereseaza...daca se poate executa silit casa parintilor pentru datoria lui...cand se va angaja i se va pune poprire,...va vorbi cu executorul...asta e....dar parintii s-au speriat si cred ca li se va scoate casa la vanzare...nu sunt girnati nu au nici o legatura cu creditul acela...decat faptul ca el are inca domiciul in buletin la acea adresa
Buna ziuUnui prieten i-a ajuns acasa o incuviintare silita pentru 3 credite. Credite spune el ca sunt neplatite din 2009 deci ar fi prescrise...cu toate acestea instanta si-a dat acordul, au primit acasa plicurile de la BEJ in care este si o somatie imobiliara.....creditele nu au fost garantate cu imobile....insa sumele am inteles ca ajung peste 10.000 de lei.....avand in veder ca el nu mai locuieste cu parintii, nu are nimic pe numele lui stand cu chirie si momentan isi cauta de munca...BEJ poate scoate la licitatie casa parintilor pt datoria lui?
Au adaugat un tabel separat pe liste * acte tribunal * unde au pus 222.50 ron celor cu restante..si nu au vrut sa ia banii oamenilor pana nu au platit acea suma...care spun ei ca reprezinta taxa de avocat.....deja cativa vecini au platit acea taxa....imi puteti spune care este suma pentru care se poate cere legal evacuare? Nu contesta nimeni datoria ca restanta si nu suntem oameni care sa fim de rea credinta.....eu sunt singura cu 2 copii in ingrijire.....stiu ca nu e normal sa beneficiez de confort atata timp cat nu platesc dar ne ameninta in mod constant stind ca nu cunoastem legea. De la tribunal nu a venit nici o citatie.....pana acum...doar figureaza dosarele ca fiind introduse pe 22.09.....daca imi vine citatie la tribunal trebuie sa merg cu anumite documente care sa ateste ca nu e pe numele meu casa?
am si eu o intrebare.....am fost dat in judecata pentru restantele de la intretinere....sunt restante vechi...de acum 4 ani.....am ramas fara loc de munca....si de 4 ani platesc.....dar nu am reusit decat sa mentin restanta la acelasi nivel...nu am reusit sa o aduc la zi.....acum am aflat ca s-a depus dosarul...nu am primit inca nici o instiintare de la tribunal...dar au bagat in intretinere costurile avocatului - 223 ron....in intretinerea din luna curenta. Casa este a unei rude insa pe pagina judecatoriei dosarul este pe numele meu. Este normal? Suma se va plati dar intreb si eu...e normal sa fie bagate in intretinere costurile dosarului si sa nu fie citat proprietarul? O vecina a mers si a platit insa nu au vrut sa ii ia banii ...o parte din ce avea....pana nu plateste onorariul avocatului.....si ne spun ca fac dosare de evacuare...mentionez ca suma este de 4200 ron...din care 223 ron avocat si 870 penalizari....Multumesc mult.
ma puteti ajuta va rog cu un raspuns ...problema nici acum nu s-a rezolvat.....de la banca...mi s-a spus ca vor sa le trimit o adeverinta prin care sa le spun ce net am si daca am comisioane. Nu am comisioane...dar as vrea sa stiu daca este adevarat ce mi-au spus si anume faptul ca, in situatia in care exista comisioane, acestea nu se considera drept salarial si sunt trimise de catre banca in totalitate cater executor....asta in situatia in care toate poprirle sunt puse deja pe salariul la angajator de unde se fac platile iar in cont imi intra doar 50% din salariu.
M-au sunat aseara ca se rezolva, s-a raspuns de la juridic dar nu mai era nimeni la popriri la ora 17:00 sa deblocheze suma. Mi-au spus sa notific executorul in scris cu privire la solicitarea pe care am facut-o catre banca, in care sa ii spun din nou numele angajatorului pt a avea o dovada daca ajungem in instanta cu el ( cum ca ar putea spune in instanta ca m-am opus executarii asta desi eu l-am anuntat in scris deja care este angajatorul si l-am rugat sa trimita ce e nevoie). E posibil sa faca asa ceva? Adica sa dau din lac in put?
o alta zi...alte 3 telefoane date directoarei de sucursala...dupa fiecare din ele am primit acelasi raspuns "nu am nici o noutate, sunt foarte delasatori astia din sediul central, ii sun si te sun eu imediat".....deja ma amuza...o dau din plans in ras.....ANPC-ul probabil imi va raspunde in 30 de zile...am vazut ca acesta este termenul legal de raspuns
De la banca acum am venit, nu au facut nici o revenire catre juridic pt ca nu au vrut sa o enerveze pe directoarea de departament. Au plangere la ANPC facuta. Angajatorul ma pune sa fac cerere in care sa motivez solicitarea si sa o semneze toti directorii din firma, ceea ce este imposibil pt ca sunt mai mereu blocatie...mi-au dat o solutie fara solutie ca sa zic asa...