avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate Meemix

Activitate Meemix

Inca ceva...am incercat sa obtin o dovada in cazul meu..si mi-a spus la procurorul general ca nu se da dovada pt asigurare falsa! dar dupa ce am iesit eu unu lua prelungire la dovada pt bautura..si altu care omorasera pe cineva in accident...Ma poate face si pe mine cineva sa inteleg cum 2 lucruri mai grave decat al meu au dreptul la dovada si eu nu am?
Mda..multimesc pt lamurire! O zi buna!
Reinnoiti? Adica sa dau de permis din nou?
Si unde as putea gasi si eu un avocat de incredere din braila sau buzau care ma poate ajuta in problema asta! adica sa fie sigur ca ma poate ajuta!!si cam ce preturi are un avocat in astfel de situatie!!:help:
Pe data de 23 /01/ 2014 mi-a fost retinut permisul numarul masini din fata si talonul pt asigurare falsa!Sa fiu sincer nici nu am stiut ca este asigurare falsa pt ca doar ce cumparasem masina! Domnul politist mi-a spus ca dak in 15 zile imi fac asigurare valabila imi primesc inapoi talonul masini,numarul si permisul! zis si facut! mi-am facut asigurarea "110 euro/3 luni" am avut procura pe numele meu direct de la propietar! Masina este inscrisa pe Bulgaria!M-am dus la politie cu noua asigurare si mi-a inapoiat doar talonul si nr masini..permisul mi-a spus ca nu se recupereaza asa usor! Am intrebat ce trebuie sa fac..mi-a zis ca am dosar penal si or sa ma contacteze ei.Ma asigurat ca nu este grav si scap c o amenda penala!!.a trecut 2 luni si nu am primit nici un raspuns..intre timp am fost la politaiul care se ocupa cu cazul in urma cu 2 sapt si mi-a spus ca in cateva zile sta de vba cu procuroarea dak mi se da dreptul la o dovada de circulatie pana la rezolvarea cazului..la fel ma contacteaza el! si nimic!!! plus ca dansul a fost in concediu in ultima saptamana din acele 15 zile in care mi sa spus sa aduc asigurarea valabila!!
Cum pot proceda sa imi iau o dovada..sau chiar sa cer rezolvarea cazului mai repede...Chiar era necesar dosar penal pt un lucru care eu nu am stiut!!??? + ca am pierdut si locul de munca din cauza acestui lucru pana imi recuperez permisul!
Răspuns la discuția Drepturi furate
Hahahaha!:))...cred ca glumiti!! :O cum adica?:foottap: da desteptul care a impartit averea.,nu cumva trebuia sa se asigure si sa verifice daca mai sunt si alti mostenitori? X-( ceva e putred! :-/ pun pariu ca sunt si cateve false semnaturi la renuntarea de avere :rtfm: Doamna, incercati sa rezolvati pe cale amiabila..dac nu la judecata :hammer: si o sa-i manance puscaria daca judecata o sa fie dreapta!!:tooth: Mult succes.! :thumbup: eu am castigat un proces genu:dance4:.am primit despagubiri la o avere care acum 9 ani valora 10000,,am primit 30000 de euro =D> ..Mult succes!:training:
:-/ Si totusi am si eu o intrebre..Am cateva creatii muzicale si as vrea sa fiu recunscut ca autor.Cum imi recomanzi sa procedez? :help: exita vre-o posibilitate online? Totusi parerea mea e ca nu sunt cine stie ce..dar sunt ale mele. :tooth: In urma cu ceva timp am compus o meloie..am postato pe you tube si m-am razgandit intr-un final si i`am dat remove pana ma informez cum sa am drepturi asupra ei. Acum in acest timp cat a fost postata cineva a si descarcat creatia si o foloseste in interesul lui avand ca info melodie facuta de el... :O. Te rog ajuta-ma ca mai am 10 astfel de melodii si imi este cam frica sa le postez:( .