Buna ziua va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare mama are acte de la un teren de la bunici pe o suprafata de 58 de ari pe o parte din acest teren se afla un grajd si o gradina al vecinului luate abuziv din 1966 prin forta majora ,in 2006 deschide o actiune in istanta de judecata pentru uzucapiune prescritie achizitativa ca au uzat acest teren aduce un expert masoara terenul cu case grajd si le zice vecinilor ca sta cu grajdul pe un alt teren cu alt nr top se duc la primarie verifica toate actele se pune in legatura cu secretara primariei si elibereaza o adeverinta semnata falsa declarind ca bunici mei nu au existat pe raza comunei unde stam noi se duc la judecata declara o gramade de minciuni inpreuna cu martori ducind in eruare instanta de judecata face uzucapiuni dupa bunici si fara sa ne anunte pe niciunul din rudele noastre trecind aceasta parte de teren pe fiul lor de nici 20 de ani cu uzucapiune devenind atsfel un propietar de peste noapte cu aceste falsuri grosolane asfel ma adresez parchetului pentru tulburare de posesie si dupa un an de cercetari au ajuns la concluzia ca ia scos de sub urmarire penala in acest caz ce mai este de facut mai avem vreo sansa ori nu. . . . Va multumesc anticipat si astept un raspuns
Buna seara va rog frumos sa-mi raspundeti la aceasta intrebare ieu am acte de la bunici mei de la un teren care il foloseste un vecin de50 de ani fara nici un act a fost luat cu forta dupa ce a fost in arenda nu sa facut succesiune ieu am sanse sa iau acest teren daca fac succesiune dupa bunici. .Va multumesc.
Buna ziua forum am nevoie de dumneavoasra la o problema ,ieu am avut un accident de munca in italia anul 2009 am facut toate demersurile de lege am reclamat la institutul contra accidentelor de munca mi-a dat un rezultat negativ am facut recurs cu un patronat la fel am perdut am facut procesul cu doctor legal am pierdut pe motiv ca boala am avuto deja din romania dupa toate acestea am vrut sa fac un apel la curtea de firente am luat legatura cu un avocat roman el mia zis prin telefon sa-i trimit sentinta prin fax dupa ce am facut acest lucru ma cheama cu tuta documentatia la oficiu am discutat si mia zis ca trebuie sa astept pentru verificarea actelor pentru ca el nu poate face acest proces ca nu are dreptul are o colega italiana si sa mi-o faca ia am asteptat circa 8 luni chemindul la telefon despre cauza mea am vazut ca trece timpul ma-m dus personal la curte de apel sa vad ce se intimpla dar ei nu a inregistrat sentita imedia dupa ce am aflat de aceasta situatie am chemat avocatu la telefon si ia-m zis tot a inceput sa vorbeasca urit cu mine zicindumi ca atrecut termenu si nu se mai poate face nimic acuma ieu apelez la dumneavoastra am probe ca sentinta am trimiso la timp prin fax unde trebuie sa merg incotro penrtu ca sint bolnav grav va rog sa ma ajutati . Va multumesc anticipat
Buna ziua,sper sa-mi veniti si mie in ajutor cu un raspuns la problema incare ma gasesc. Acum citeva zile am incheiat dezbaterea succesorala dupa bunici si parinti mei pe terenul si casa unde stau verificind ca vecinu a construit casa pe propietatea mea ma-m dus la primarie cu expertu sa verificam daca este adevarat am verificat si se descopera ca vecinu are sentita definitiva data in 1966 ca schiba terenu din arabil in loc de casa o aduce la comisia locala accepta constructie cu formula executorie pe un alt teren cu un alt numar top nu al meu si inpotriva tuturor intentionat profitind de ocazie face casa pe terenul meu ,am sanse sa cistig acest teren luat cu forta pentru ca am depistat ca nu are nici acte pentru ca eu am platit impozit de mai bine de 50 de ani . Va multumesc anticipat