Buna ziua,sper sa-mi veniti si mie in ajutor cu un raspuns la problema incare ma gasesc. Acum citeva zile am incheiat dezbaterea succesorala dupa bunici si parinti mei pe terenul si casa unde stau verificind ca vecinu a construit casa pe propietatea mea ma-m dus la primarie cu expertu sa verificam daca este adevarat am verificat si se descopera ca vecinu are sentita definitiva data in 1966 ca schiba terenu din arabil in loc de casa o aduce la comisia locala accepta constructie cu formula executorie pe un alt teren cu un alt numar top nu al meu si inpotriva tuturor intentionat profitind de ocazie face casa pe terenul meu ,am sanse sa cistig acest teren luat cu forta pentru ca am depistat ca nu are nici acte pentru ca eu am platit impozit de mai bine de 50 de ani . Va multumesc anticipat
Uzucapiunea
IancuV
Am cumparat un teren cu casa de locuit cu cadastru facut,iar actul de vanzare cumparare a fost facut conform planului de amplasament si delimitare a ... (vezi toată discuția)
Granituire
SirazinSimion
Buna ziua,
As dori sa imi spuneti care ar fii pasii cat se poate de corecti de urmat in ceea ce priveste stabilirea cat mai exacta a hotarului cu ... (vezi toată discuția)