Am cunoscut un strain, am avut ovrelatie apropiata cu acesta si prin transfer bancar mi a trimis bani sa mi cumpar masina?
Acum nu mai pot sa fiu cu el, mi a dat banii de buna voie.
Pot avea probleme? Multumesc
Domnul care mi a dat banii este iubitul, nu apare in contract, doar m a ajutat sa mi cumpar respectivul imobil. Pentri asta i am cerut banii si a fost de acord. Nu imprumut sau ceva de genul asta. Vroiam sa stiu daca vreodata ma cert cu el pot sa am probleme, mai ales de natura penala.
Va multumesc
Buna seara
Am o relatie cu un cetatean strain, in sensul ca acesta ma viziteaza si petrecem timp impreuna. De curand l am rugat pe acesta sa ma ajute cu o suma de bani pt a-mi cumpara o garsoniera. Ne stim de aprox 7 luni, avem o relatie destul de apropiata. Credeti ca imi poate face probleme daca vreau sa ma despart de el vreodata? Da daca ii dau din banii inapoi fara ca acesta sa imi ceara?
Va multumesc
Art 278 Cpp, procurorul ierarhic are 20 zile de cand a primit plangerea. In cele 20 zile faceti plangere instanta chiar daca nu va raspunde. Nu depasiti 20 zile.
Nu o sa primiti raspuns la cum e birocratia, mergeti si atacati direct la instanta de judecata daca procurorul nu a araspuns. Nu asteptari sa treaca cele 20 zile. Inlauntrul lor atacati..
va casatoriti si luati numele viitorului sot. Daca fostul sot nu a tinut sa nu pastrati numele , nu este o problema.
Scrieti din nou, dar scrieti mai pe scurt, spuneti ne esentialul.
in 20 zile, dar de cele mai multe ori nu se raspunde. Tot in aceste 20 zile trebuie sa faceti plangere la instanta de judecata. Sa nu depaseasca termenul de 20 zile, chiar daca nu va raspunde. In total 40 zile. art 278 indice 1 Cpp.
In data de 30.06.2012 pe o strada intre blocuri am oprit pe partea dreapta a drumului pt a face loc altui sofer sa treaca. Acesta m a acrosat si mi a zgariat bara. Am facut o constatare amiabila dupa ce acesta a recunoscut ca a gresit. Dupa aprox 8 luni am primit o citatie in care sunt chemat de firma lui de casco ca "intervenient" intrucat a fost culpa mea exclusiva. Precizez ca factura de daune care este in comunicare nu corespunde cu situatia reala, doar ne m zgariat barile. In factura sunt si alte daune, probabil din alt eveniment. Sunt obligat sa depun intampinare>
Daca puteti sa mi indicati cum sa formulez intampinarea si ce sa arat in aceasta, precum si faptul daca hotararea imi este opozabila?
Va multumesc,