avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara revenire la numele anterior casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara revenire la numele anterior casatoriei

Buna ,,as avea si eu o intrebare.am sentinta de divort si nu am specificat sa imi fie schimat numele,ce as putea sa fac ca sa ma pot recasatori? trebuie prima data sa imi schimb numele?..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 19 Mai 2013
va casatoriti si luati numele viitorului sot. Daca fostul sot nu a tinut sa nu pastrati numele , nu este o problema.
In sentinta nu scrie nimic referitor la nume ? La divort ati cerut sa reveniti la numele anterior sau sa-l pastrati pe cel din casatorie ? Cand e pronuntata hotararea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare decizie divort marla marla Buna ziua. Am divortat in urma cu 1 an de zile pe cake amiabila, ambii fiind in afara tarii si avand ca reprezentant acelasi avocat. Din pacate avocatul a ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele purtat anterior casatoriei dupa divort in spania eagle_free eagle_free Buna ziua Un cuplu de cetateni romani au divortat in spania unde s-a pronuntat si sentinta de divort, insa prin sentinta nu s-a dispus si revenirea fostei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua acum 3 ani in urma am divorțat si am ramas cu numele ... Mihaela Arustei Mihaela Arustei Bună ziua acum 3 ani in urma am divorțat si am ramas cu numele fostului soț.El nu este de acord sa ai port numele si nu are cine să mă ajute să îmi ... (vezi toată discuția)