avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare auto

In data de 30.06.2012 pe o strada intre blocuri am oprit pe partea dreapta a drumului pt a face loc altui sofer sa treaca. Acesta m a acrosat si mi a zgariat bara. Am facut o constatare amiabila dupa ce acesta a recunoscut ca a gresit. Dupa aprox 8 luni am primit o citatie in care sunt chemat de firma lui de casco ca "intervenient" intrucat a fost culpa mea exclusiva. Precizez ca factura de daune care este in comunicare nu corespunde cu situatia reala, doar ne m zgariat barile. In factura sunt si alte daune, probabil din alt eveniment. Sunt obligat sa depun intampinare>
Daca puteti sa mi indicati cum sa formulez intampinarea si ce sa arat in aceasta, precum si faptul daca hotararea imi este opozabila?

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Accident cu biciclist bLk bLk Bună ziua! Am fost soferul unui accident in care a fost implicat un biciclist. Deplasandu-mă cu mașina am vazut un biciclist care se deplasa cu viteza ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat !!! CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna seara, in 2013 am accidentat usor pe X, cu toate ca, culpa a fost comuna, am facut constatare amiabila si ne-am dus la politie, eu mi-am luat amenda fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa ... Emil1980 Emil1980 Buna ziua.Am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa Omniasig împotriva pârâtei Euroins Romania cu citirea in calitate de intervenient forțat ... (vezi toată discuția)