Am primit de la compania la care am lucrat in urma cu 3 ani o adresa de a finanțe in care li se cere sa puna poprire pe salariu din cauza ca nu am plătit impozitul pe salariu
--
Diferența de impozit anual de regularizat pe anul 2010 o suma si pe 2011 alta suma , eu nu am avut alte venituri decât ce din salariu, si surpriza este ca am blocat si contul de salariu .
Ce se poate face .
Am si eu nevoie de o lămurire cu demisia mea de la o firma care a fost acceptata,
cu o data anume cu acordul partilor. Am fost nevoit sa plec din aceasta companie, la alta companie din motive personale , firma de la care am plecat a acceptat aceasta incetare a activitatii . Firma trebuia sa plateasca catre mine un numar de zile lucratoare + plata a 18 zile de concediu neefectuat, in data de salariu am verificat contul si surpriza nu aveam virati acesti bani, am sunat la resurse umane sa vad care este problema , si au spus ca trebuie sa mai semnez ceva ,dar nu au spus ce. Am primit in schimb o insttintare prin care ma invita sa ma intalnesc cu ei sa lamurim o problema delicata. Au specificat ca in urma cu 2 luni adica in Ianuaire 12 am divulgat secrete de serviciu catre alta persoana si ca nu mi se vireaza banii pana nu se solutioneaza aceasta problema. Firma la care am lucrat este in domeniul serviicii (transport maritim) .Cum se poate asa ceva.
Am si eu nevoie de o lămurire cu privire la o problema personala,
am lucrat la firma X la începutul lunii decembrie (05.12.2011) am fost chemat de către șeful meu direct sa ma anunțe ca postul meu sa ''desființat din motive economice" și trebuie sa încetăm activitatea cu data 05.02.2011 dar până la aceasta perioada nu trebuie sa mai merg la serviciu . ( asa se procedează la aceasta firma în 10 minute după ce semnezi acest agrement se taie accesul la căsuța de email și telefon mobil ,fiind firma de servicii ne mai având acces la email și telefon nu mai ai ce sa faci la serviciu. Eu mai aveam la aceasta firma de efectuat tot concediul anului aferent +12 zile din anul 2010, Întrebarea mea este următoarea ? dacă eu nu am efectuat acest concediu ei trebuie sa facă plata către mine a 33 zile de concediu + plata preavizului pana în data de 05.02.2012 ?
mulțumesc