avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca cu acordul partilor

Buna Seara

Am si eu nevoie de o lămurire cu demisia mea de la o firma care a fost acceptata,
cu o data anume cu acordul partilor. Am fost nevoit sa plec din aceasta companie, la alta companie din motive personale , firma de la care am plecat a acceptat aceasta incetare a activitatii . Firma trebuia sa plateasca catre mine un numar de zile lucratoare + plata a 18 zile de concediu neefectuat, in data de salariu am verificat contul si surpriza nu aveam virati acesti bani, am sunat la resurse umane sa vad care este problema , si au spus ca trebuie sa mai semnez ceva ,dar nu au spus ce. Am primit in schimb o insttintare prin care ma invita sa ma intalnesc cu ei sa lamurim o problema delicata. Au specificat ca in urma cu 2 luni adica in Ianuaire 12 am divulgat secrete de serviciu catre alta persoana si ca nu mi se vireaza banii pana nu se solutioneaza aceasta problema. Firma la care am lucrat este in domeniul serviicii (transport maritim) .Cum se poate asa ceva.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 13:41, 9 Martie 2012
Indiferent la lichidare dvs. trebuia sa primiti drepturile salariale la zi, inclusiv compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat, proportional cu perioada lucrata. Angajatorul nu poate face proprire pe drepturile dvs. salariale, daca nu are acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea cnp si nr. cont fara acordul titularului omul70 omul70 Mi-am deschis un cont la o banca, cont personal pe persoana fizica. Pe acel cont sau efectuat operatiuni de virament bancar de catre o alta persoana fizica din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit la incetarea contractului de munca gvt gvt in 26.08.13 mi-am depus demisia cu preaviz; miercuri, 18.09.2013, este ultima zi din preaviz; mai am de incasat banii pe 17 zile( din calculul facut de mine) ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale bonaparte bonaparte am o intrebare : am demisionat de la firma x pe 31 martie , intre timp m-am angajat la o alta firma ; firma la care am lucrat pana pe 31 martie mi-a virat ... (vezi toată discuția)