avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită IMPOZIT ANUAL DE REGULARIZAT
Discuție deschisă în Executare silită

IMPOZIT ANUAL DE REGULARIZAT

Buna Seara

Am primit de la compania la care am lucrat in urma cu 3 ani o adresa de a finanțe in care li se cere sa puna poprire pe salariu din cauza ca nu am plătit impozitul pe salariu
--
Diferența de impozit anual de regularizat pe anul 2010 o suma si pe 2011 alta suma , eu nu am avut alte venituri decât ce din salariu, si surpriza este ca am blocat si contul de salariu .
Ce se poate face .

Multumesc

Cel mai recent răspuns: neculai , utilizator 13:43, 31 Martie 2012
Mergeti la Anaf sa vedeti cu ce venituri figurati la ei inregistrat.Poate este o eroare in inregistrarea fiselor fiscale.Daca nu ati avut alte venituri,in mod normal nu aveau de ce sa va calculeze diferente de impozit.(am presupus ca ati lucrat cu contract individual de munca).
Buna Ziua
Multumesc pentru raspus , da am lucrat cu contract individual de munca .

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit anca.d anca.d Buna dimineata! Imi poate spune cineva din ce an nu se mai percepe impozitul anual pe venitul salarial? Am primit de la Administratia financiara poprire pe ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu si somatie anaf vandarel vandarel Am primit prin posta titlu executoriu si somatie ANAF emise in 08.02.2014 pentru diferente de impozit anual de regularizare. Documentul mentionat in titlu ... (vezi toată discuția)
Datorie impozit pe venit ca angajat VA203 VA203 Buna ziua, In urma unei vizite la ANAF Sector 3 am aflat ca apar in sistem cu o datorie de peste 6000 de lei, reprezentand impozit pe venit din primul an de ... (vezi toată discuția)