Buna ziua,
Apelez la acest forum cu o problema pe care o am cu service-ul Depanero, si anume, pe data de 11 septembrie am cumparat un telefon mobil Allview X2 Soul Mini de la Media Galaxy, iar dupa nici 2 saptamani de functionare, lasandu-l pe birou (in stare de functionare), l-am gasit cu display-ul crapat. Am decis sa-l duc la Depanero pentru ca se regasesc printre cele 2 unitati de service autorizat Allview din Bucuresti. Inainte de cedarea display-ului telefonul avea urmatoarele simptome:
Problema 1 - se super incalzea
Problema 2 - Nivelul bateriei era indicat eronat (avea fluctuatii), de exemplu acum arata 40%, iar peste 5 minute 80%. Din acest motiv am trimis o solicitare prin ticket pe site-ul allview la 1 saptamana dupa achizitionare. Nr solicitarii este #484512.
Pe internet sunt o multime de cazuri de telefoane ale caror display a cedat din senin. Pt Allview puteti citi cateva comentarii de aici -
[ link extern ] .
Ieri am fost sunat de cei de la Depanero si am fost instiintat ca ecranul s-a spart in urma unui soc mecanic (prin presare), ca reparatia costa 750 lei (eu am dat 550 lei pe telefon) si ca garantia produsului a fost anulata. Telefonul nu prezenta nici cea mai mica urma de uzura, display-ul fiind crapat doar in interior, neexistand nici o urma de soc mecanic. I-am cerut persoanei care m-a contactat sa mi se dovedeasca ca acest lucru e adevarat, dar mi-a spus ca acest lucru este imposibil pentru ca tehnicieni lor nu lucreaza cu publicul si trebuie sa ii cred pe cuvant. In timpul discutiei s-a scapat si a spus ca telefonul fiind capsulat nu a fost desfacut pentru a se testa daca bateria a cauzat spargerea display-ului in cazul in care s-a umflat.
Mi-a spus ca daca nu-mi convine pot face o contraexpertiza in alt service autorizat (contracost, bineinteles). Nu a vrut sa ma puna in legatura cu nici o persoana cu putere de decizie mai mare ca a ei, spunand ca nu este posibil asa ceva.
Ce pot face in acest caz si cum as putea remedia aceasta situatie?
P.S. Inca nu am ridicat produsul din service.
Multumesc.