avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Despre obiectul secundar de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Despre obiectul secundar de activitate

Buna ziua,
Detin un SRL care are obiectul de activitate principal Transportul de marfa. As dori sa folosesc unul dintre obiectele de activitate secundare (comert, fara punct de lucru). Pt acest lucru este nevoie de vreun demers anume sau imi pot incepe activitatea?
Cel mai recent răspuns: militarupetru , utilizator 09:10, 14 Noiembrie 2013
trebuie autorizat la ORC obiectul de activitate si se poate porni activitatea, dar trebuie avut grija ca nu cumva noul obiect de activitate sa atraga dupa sine si alte autorizatii.
in principiu cei de la ORC ar trebui sa stie
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate la punct de lucru nou si autorizatii Junior 24 Junior 24 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie si as dori niste raspunsuri cat mai concrete daca se poate: - avem un srl cu trei asociati care momentan are ... (vezi toată discuția)
Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)
Activitate secundara srl cosmin01 cosmin01 Buna ziua.am un SRL,cu obiect principal de activitate comert de animale si furaje prin targuri,piete si magazine.la activitati secundare am vreo 5 ... (vezi toată discuția)