avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen

Buna ziua,
Detin un srl si as dori adaugarea unor coduri Caen pentru deschiderea unui magazin it (reparare si comercializare de produse it). Cat costa intoducerea noilor coduri caen Si ce coduri caen ar fi potrivite pentru activitatea mea?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: larigraf , utilizator 15:53, 18 Martie 2013
Trebuie sa faceţi o hotărâre aga şi act constitutiv actualizat cu noile activităţi cu care ati lărgit obiectul secundar de activitate, vedeţi CAEN rec. 2
Costuri aproape 500 lei.
Buna ziua,

Eu imi doresc deschiderea unui magazin online de accesorii pentru nou-nascuti si as avea nevoie de cod caen. Care ar fi cele potrivite? Se clasifica exclusiv in functie de responsabilitati? Si as mai avea nevoie de o sugestie, doresc sa-mi gazduiesc site-ul la firma Claus Web? Niste recomandari sunt posibile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)
Magazin online alexg2014 alexg2014 Buna seara, Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti. Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)