avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate mariana58

Activitate mariana58

Nu am scris eu chitanta ,a scris-o agentul imobiliar pe care il cunosc bine,oricum intre timp s-a rezolvat amiabil am primit arvuna
Multumesc pentru raspuns..voi lua legatura cu un avocat..o intrebare as mai avea ...mesajele pe care i le-am trimis ( la unele a raspuns la altele nu )sunt considerate proba in cadrul unui proces?se poate cere companiei de telefonie sa mi le listeze
Multumesc pt raspuns....am stabilit data de azi pt semnarea contractului dar vanzatorul nu a trimis actele si astfel s-a anulat ...intre timp eu am cerut sa imi restituie arvuna dar tot nu a raspuns ...pot sa il convoc din nou...sau cum sa fac ca sa imi certifice notarul ca eu am fost prezenta si dansul nu ?
Buna ziua...va prezint situatia urmatoare _am vrut sa cumpar un apartament ,m-am intalnit cu proprietarul am vazut apartamentul si am cazut de acord la pret...am stabilit sa imi retina apartamentul si i-am dat o arvuna de 1000eu ,,am scris o hartie de mana ( scrisa de agentul imobiliar care ma reprezinta numai pe mine ) ..in care am specificat ca vanzatorul a primit suma de 1000 eu ( hartie scrisa cu tot ce trebuie buletinele cumparator si vanzator ..,.data pana la care se incheie contractul final iar daca se depaseste aceasta data si nu se incheie contractul final sa mi se ramburseze suma data) am semnat atat eu cat si vanzatorul...specific ca martorul meu cel de la agentia imobiliara nu a semnat dar in cazul ca se ajunge in instanta este de acord sa fie martor.
De atunci vanzatorul nu mai raspunde la telefon si nici la mesaje ( nu i s-a intamplat nimic ,este doar o persoana mincinoasa cunoscuta ca a mai facut excrocherii cu masini rulate,acum vad ca a trecut la apart),,,Se apropie termenul stabilit si nu da nici un semn,probabil ca vrea sa isi insuseasca banii...probabil ca vom ajunge in instanta....spuneti-mi va rog hartia scrisa este ok..poate fi prezentata in instanta...multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns...in cazul cumparatorului taxele raman la fel ca si pana acum...sau sunt modificari ?
Am inteles ca de la inceputul anului 2023 vor fi modificari la impozitele privind cumpararea /vanzarea unui apartament...puteti as imi spuneti in ce constau aceste modificari...multumesc anticipat!
Buna ziua...urmeaza sa cumpar un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare care solicita ,bineinteles ,un comision...la final am intrebat daca primesc factura si chitanta ...iar ei au spus ca numai chitanta ,spuneti-mi ce sa cer ca sa stiu sigur ca cei de la agentie fac totul legal si nu ma incaseaza si apoi nu declara banii primiti de la mine...multumesc
Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti in legatura cu o problema..am arendat un teren agricol pe 5 ani ( contract) in primul an am primit arenda cu greu dupa insistente maxime
.Pentru anul trecut( al doilea an de arendare) nu am primit oricat am insistat ,se pare ca trebuie urmata o alta cale deci primtr-un avocat ,mi s-a spus ca primul pas este o notificare? care este procedura legala in astfel de cazuri?Multumesc anticipat
Răspuns la discuția frauda card bancar 3 D
Dupa cum am spus ...nu am comunicat datele nimanui si nu am instalat software piratat...problema e de ce se tergiverseaza...si care e termenul legal de solutionare ?
Buna ziua, cardul meu visa 3D Raiffeisen bank a fost fraudat in data de 1 noiembrie,mentionez ca nu am primit mesaj cu parola pt acceptarea tranzactiilor. si totusi s-au efectuat..am blocat cardul si am depus contestatie la banca .cei de la banca au spus ca va fi solutionata in cateva zile ,,,am mai sunat de 2 ori si ma tot amana ..care este termenul legal de solutionare?...oricum am inteles ca banca estye asigurata impotriva fraudelor si putea sa imi vireze banii inapoi in cont...se pare ca mai vor sa se foloseasca de bani