avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comision la cumpararea unui apart prin agentie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comision la cumpararea unui apart prin agentie imobiliara

Buna ziua...urmeaza sa cumpar un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare care solicita ,bineinteles ,un comision...la final am intrebat daca primesc factura si chitanta ...iar ei au spus ca numai chitanta ,spuneti-mi ce sa cer ca sa stiu sigur ca cei de la agentie fac totul legal si nu ma incaseaza si apoi nu declara banii primiti de la mine...multumesc
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2020
mariana58, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:09, 9 Noiembrie 2020
platiti comisionul prin banca.
pentru informarea dvs., nu toate agentiile percep comision de la cumparator.
nu inteleg totusi ce va intereseaza pe dvs daca ei declara sau nu comisionul ca venit?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agent imobiliar. sunt obligat să-l plătesc dacă nu am semnat un contract de vizionare? TeodorG TeodorG Buna seara In cautarea unui apartament de inchiriat, zilele trecute am vizionat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar ce m-a anuntat inainte ... (vezi toată discuția)
Lmobiliare, comision nikkkoleta nikkkoleta Am cumparat prin intermediul unei agentii imobiliare un apartament, dar cum agentia cere comision mai mare decat prevazut initial in contract am refuzat sa-l ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare apartament ContSters153565 ContSters153565 Buna, ma numesc Nadia ,de curand am cumparat un apartament an decembrie mai precis iar azi a primit mama un telefon de la o agentie ca o da an instanta ca nu a ... (vezi toată discuția)