Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti in legatura cu o problema..am arendat un teren agricol pe 5 ani ( contract) in primul an am primit arenda cu greu dupa insistente maxime
.Pentru anul trecut( al doilea an de arendare) nu am primit oricat am insistat ,se pare ca trebuie urmata o alta cale deci primtr-un avocat ,mi s-a spus ca primul pas este o notificare? care este procedura legala in astfel de cazuri?Multumesc anticipat
Angajați-vă un avocat ca să începeți procedura de rezolvare a acestui incident pe cale amiabilă (prin transmiterea unei notificări prealabile, prin care să-i dați un termen scurt prin care arendașul să vă plătească suma cuvenită, plus daune-interese), în cazul în care nu se conformează treceți la acționarea sa în instanță, obligarea la plată și rezilierea contractului.
Arenda
gbau68
buna ziua cum pot sa procedez sa reziliez contractul e ardare al pamantului fata de arendas mentionez ca nu am primit nici un ban pe arendarea pamantului pana ... (vezi toată discuția)
Plata arenda
elis57
Contractul de arenda pe care l -am avut cu arendasul a incetat in data de 05.09.2011.
Plata in natura a arendei in conformitate cu prevederile contractuale se ... (vezi toată discuția)