avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arenda

buna ziua cum pot sa procedez sa reziliez contractul e ardare al pamantului fata de arendas mentionez ca nu am primit nici un ban pe arendarea pamantului pana in ziua de azi,si cum pot sa-mi recuperz bani care mi se cuvin prin arendarea ternului agricol?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:25, 24 Februarie 2016
Buna ziua,
In privinta rezilierii va trebui sa formulati o notificare respectand termenele din contract
In privinta arenzii fie ii notificati sa v-o remita in totalitate intr-un anumit termen in speranta ca se rezolva pe cale amiabila fie ii actionati direct in instanta.
Atentie: Toate notificarile sa fie scrise si transmise cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reziliez contractul de arenda? mikebony mikebony Subiect: Reziliere contract arendare Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat rolex rolex Un proprietar si/a arendat terenul arabil -10 ha- unei societati comerciale printr-un contract de arenda autentificat la notariat. In contract este mentionat ... (vezi toată discuția)
Mostenitor pamant arabil extravilan beatrys beatrys Sunt sigurul mostenitor al unui ha. de pamant care se afla in arenda de cand traia tatal meu.Contractul e pe numele tatalui meu decedat acum 7 ani iar eu am ... (vezi toată discuția)